Hírarchívum - 2018. március

Bannolással felel a Microsoft a sértő nyelvezetre

Új Általános Szerződési Feltételeket vezet be a Microsoft, a sértő és gyűlöletkeltő megnyilvánulások, illetve az öncélú erőszak ellen. Ugyanakkor a szabályzások számos furcsa és nehezen megmagyarázható kérdést vetnek fel.

Launch traileren az Injustice 2 - Legendary Edition

Megjelent az Injustice 2 - Legendary Edition, amelyben minden eddig megjelent tartalmat megtaláltok. Kaptunk mellé egy elég pörgős trailert is, ahol tiszteletüket teszik a Tini Nindzsa Teknőcök és Hellboy is.

Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben

Elég nagy port kavart a közösségben a Rare kalózjátékának következő patch note-ja. A fejlesztők azonban gyorsan reagáltak a felbolydulásra, így nem kell majd fizetnünk, ha a puska rossz oldalán találjuk magunkat.

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

Az X-Men: Dark Phoenix is átcsúszott a jövő évre

Pedig olyan jól indult az év! Habár eredetileg úgy tűnt, hogy három X-Men-filmet is kapunk az idén, végül csak a Deadpool folytatását fut be időben. A The New Mutants után a Dark Phoenix is átcsúszott a jövő évre.

A Final Fantasy XV atyja vezeti a Square új stúdióját

Új stúdiót alapított a Square Enix, a Luminous Productionst a Final Fantasy XV mögött álló kreatív csapat vezeti. A fejlesztők projektjeiről még nem sok konkrétumot tudunk, de az biztos, hogy AAA-címeken fognak dolgozni.

Kickstarteren Swery új játéka, a The Good Life

Miután a tavalyi Fig-kampány csúnyán elhasalt, Hidetake “Swery” Suehiro nem mondott le új játékáról. A The Good Life ezúttal a Kickstarteren próbál szerencsét - szerényebb célokkal és több látnivalóval.

Blogajánló: Mit várunk az új God of Wartól?

Újra itt a mostanában kissé rapszodikusan jelentkező heti Blogajánló, melyben ezen a héten is három írás kapott helyet. A God of War mellett folytatódott a Blog Marathon, valamint filmes témákat is érintettünk.

Megjöttek a fegyverskinek a PUBG-be

PC-n már tesztelhető a PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb frissítése, amely két új loot boxot is élesít. Ezek vadiúj kozmetikai elemeket dobnak, többek között egyedi fegyverskineket is. Ugye te is vártad már?

All-Star Fruit Racing - kartjáték gyümölcsökkel

Konzolokra is megjelenik az olasz 3DClouds színpompás versenyjátéka, ahol a pályákon különféle gyümölcsöket gyűjtve győzhetjük le az ellenfeleinket. A látnivalók roppant meggyőzőek - csekkold le mindet!