Hírarchívum - 2018. március

Fejlesztői naplón az Overkill The Walking Deadje

Végre megérkeztek az első ingame felvételek a Payday fejlesztőinek The Walking Dead-játékából, az Overkill srácai néhány külső és belső környezetet mutatnak az első fejlesztői naplóban. Több, mint a semmi.

Megvan a konzolos TERA dátuma

Hatéves PC-s pályafutás után végre PS4-re és Xbox One-ra költözik a TERA, a free-to-play MMO most napra pontos megjelenési dátumot kapott az új platformokon. A Founder's Pack tulajdonosai hamarabb játszhatnak.

Ingyen tölthető PC-re a The Darkness II

A Humble Store ismét belehúzott: ezúttal a 2012-ben megjelent The Darkness II-t tette ingyenesen letölthetővé. Elmondjuk most is, hogy az akció limitált ideig érvényes, szóval nem árt sietni, ha nem akarsz lemaradni a kulcsról.

Friss előzetesen a Pillars of Eternity II: Deadfire

Új feature trailerrel jelentkezik a Pillars of Eternity folytatása, a Deadfire. Mutatjuk, hogy mire számíthattok az Obsidian és a Versus Evil hamarosan megjelenő szerepjátékában.

Nyílt világú Star Wars-játék a láthatáron?

Az EA Vancouver álláshirdetésében olyan szakembert keresnek, aki elsősorban a projekt online funkcióin dolgozna. Elképzelhető, hogy a korábban törölt Visceral-játék újragondolásáról van szó?

Jönnek a sztoriküldetések a Pokémon Góba

Habár az adatbányászok előtt eddig sem volt titok, a Niantic a minap hivatalosan is megerősítette, hogy jönnek a küldetések, illetve a sztori-orientált missziók a Pokémon Góba. Egy ilyen questsorozattal csalogathatjuk elő Mew-t is.

Távozik a Ubisofttól a Far Cry 3: Blood Dragon atyja

Dean Evans 12 év után hagyta el a francia kiadót, ahol olyan címeken is dolgozott, mint a Splinter Cell és az Assassin's Creed. Habár még nincsenek konkrét tervei, nem kizárható, hogy saját, független stúdiót fog indítani.

Launch traileren a Far Cry 5

Holnap kerül boltokba a Far Cry 5, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A montanai Hope megyét megszállja egy militáns szekta, mi pedig az ellenállás élére állunk, hogy megdöntsük az uralmukat.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Ízelítő a Dreams képességeiből

Újabb látnivalót csepegtetett a Media Molecule a Dreamsről, pontosabban egy olyan platformerből láthattok most egy rövid ízelítőt, amit teljes mértékben a játék nyújtotta eszközökkel készítettek.