Hírarchívum - 2018. május

Project Wingman - az Ace Combat nyomán

Árkád repülős játékot fejleszt PC-re egy független csapat, a Project Wingman nem titkoltan az Ace Combat szellemi örököse lesz. Noha a Kickstarter-kampány csak most indult, máris összejött a pénz rá. Már a demót is letölthetitek.

Júniusban korai hozzáférésben a Memories of Mars

A Memories of Mars egy nyitott világú online túlélőjáték, amelyben a vörös bolygón kell életben maradnunk. A halál még a legtapasztaltabb játékosok számára is mindennapos, hiszen a napkitörésekkel nem nagyon lehet mit kezdeni.

Ezt tudja a Space Hulk: Tactics

Hamarosan játékadaptációt kap a Warhammer 40.000 világában játszódó klasszikus társasjáték, melyben nem csupán az űrgárdistákat, hanem a genestealereket is irányíthatjuk. Részletekbe menő előzetest kapott a Space Hulk: Tactics.

Frissítve: Fallout 76 - érkezik a Bethesda új játéka

A Bethesda tegnap elindított, hosszú órákig tartó, titokzatos élő közvetítése egy trailerrel végződött, melyben lerántották a leplet a széria legújabb játékáról, a Fallout 76-ról. A pontos részletekre azonban az E3-ig várnunk kell.

Tölthető a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése

Tegnap óta tölthető le a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése, amelynek hála a tornára kijutott harminckét csapattal és még további tizenhét válogatottal küzdhetünk a világbajnoki címért.

World War 3 - természetesen lesz battle royale is

Befutott a World War 3 teljes előzetese, emellett újabb részleteket tudtunk meg a The Farm 51 multiplayer-orientált FPS-éről. Úgy tűnik, már egyetlen multis anyagból sem hiányozhat a battle royale-mód.

Új Pokémon-játékokat mutattak be

A The Pokémon Company kisebb Pokémon-lavinát zúdított a rajongókra. Ugyan nem a régóta várt switches RPG-t mutatták meg, ám a fanoknak nem lehet okuk a panaszra, két Pokémon-játékot jelentettek be, melyből egy már játszható is.

Saját LEGO-játékot kapnak a DC-gonoszok

A játékos saját karaktere és a DC-univerzum jól ismert gonosztevői fognak össze az év második felében érkező LEGO-játékban. Joker, Harley Quinn, Lex Luthor és Gorilla Grodd együtt bulizik!

Bemutatkozott a Team Sonic Racing

Véget értek a találgatások, és igaznak bizonyultak a pletykák: új kartjátékon dolgozik a Sega és a Sumo Digital, ahol a Sonic-univerzum közkedvelt karakterei csapnak majd össze.

Íme, a PlayStation Plus júniusi felhozatala

A Sony is lerántotta a leplet a prémiumszolgáltatása júniusi játékfelhozataláról, ezúttal ráadásul szokatlan kínálatot válogatott össze a cég, hiszen egyetlen cross-buy anyagot sem találunk közöttük.