Hírarchívum - 2018. május

Kiszivárgott a Games with Gold júniusi kínálata

Bár alapesetben fenntartással kezelünk minden hasonló "kiszivárgott" listát, ám most hihetőnek tűnik a felhozatal, lévén az Xbox német részlegétől származnak az információk. Az egyik cím az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz.

Star Citizen - 27 ezer dolláros DLC-t is vehetünk

Az igazi rajongók számára megvásárolhatóvá vált egy méregdrága DLC, amely közel az összes űrhajóhoz hozzáférést biztosít. Csak azok a támogatók vehetik meg, akik legalább 1000 dollárral támogatták a Star Citizent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vészesen közeledik az uborkaszezon, de azért a nyár első napjait is lesz mivel eltölteni. A héten például az év egyik legjobban várt horrorjátékának, az Agonynak örülhetünk majd.

S.O.N - mélyen az erdőben

Egy elkeseredett apa az eltűnt fiát keresi a pennsylvaniai erdőben. A "semmi déli csücskeként" emlegetett vadonban a saját félelmeinkkel és démonainkkal is szembe kell néznünk. Ígéretes pszichológiai horror készül PS4-re.

The Sims 4 - júniusban jön a Seasons kiegészítő

Mind a négy évszak szerelmesei megtalálják a számításukat a The Sims 4 legújabb bővítményében. Az előző részekhez hasonlóan az aktuális epizód is megkapja a maga Seasons csomagját. Nem is kell rá sokat várni.

Beware - túlélőhorror egy autó volánja mögött

Ondrej Svadlena egy érdekes koncepcióval szeretné feldobni a túlélőhorror műfajt! A Beware-ben egy autó volánja mögött szembesülünk a külvilág megtestesült borzalmaival. A vezetői tudásunkat csillogtatva kerülhetjük el a veszélyt.

Két év után új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360

Ha egy ideje nem kapcsoltad be a porosodó Xbox 360-at, itt az idő beröffenteni, hiszen a Microsoft két év után egy vadiúj rendszerfrissítéssel vértezte fel a hivatalosan már nem támogatott konzolt.

Gameplay traileren a Captain Toad: Treasure Tracker

Júliusban egy újabb Wii U-s címet porol le a Nintendo, hiszen Switchre és 3DS-re is befut a Captain Toad: Treasure Tracker. Az aranyos gombafejű figura csillagok után kutat a meglehetősen trükkös pályákon.

Ne várjunk az xboxos Halo: Fireteam Ravenre!

A 343 Industries legújabb Halo-játéka a jelek szerint csupán játéktermi gépeken lesz elérhető. Számtalan on-rail shooter kapott már sikeres konzolportot, de a Fireteam Raven sajnos nem fog ezek közé tartozni.

Street Fighter V: Arcade Edition - Cody is beköszön

Egy ütős trailerrel és egy halom screenshottal hangol minket a Capcom a Street Fighter V: Arcade Edition legújabb karakterére. Metro City polgármestere június 26-án érkezik és abban már most biztosak lehetünk, hogy nem fél bepiszkolni a kezét.