Hírarchívum - 2018. május

Launch traileren a Crying is not Enough

Vadonatúj, a Twin Peaks-sorozat és az Alan Wake játék hangulatát idéző horrorjáték közeleg a Storyline Team jóvoltából, mely ugyan nem fogja új alapokra helyezni a horrorjátékok műfaját, ám érdekes alkotásnak ígérkezik.

Fractured Lands - új battle royale a láthatáron

A nyáron érkezik a Steam Early Access rendszerébe az Unbroken Studios vadonatúj alkotása, a Fractured Lands. A program egyfajta battle royale-játék, melyben a Mad Maxet megszégyenítő járművekkel harcolhatunk a túlélésért.

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.

Jamie Foxx lesz az új Spawn

Tavaly jelentette be Todd McFarlane, a karakter megálmodója, hogy Spawn visszatér a mozivásznakra, igaz, akkor még nagyon gyerekcipőben járt a filmes projekt. Mostanra viszont már az is kiderült, ki alakítja majd a karaktert.

Tomb Raider - komplex feladványok is lesznek

Új előzetest kapott az újkori Tomb Raider-trilógia lezáró epizódja, a Shadow of the Tomb Raider. Ebben Yann Regnier, a játék művészeti részlegének munkatársa mesél a játékbeli komplex feladványokról és mechanizmusokról.

Utolsó előzetesen a pokoljáró Agony

Tegnap óta megvásárolható a brutalitásból hiányt nem szenvedő Agony, így a készítők a menetrendnek megfelelően bemutatták a játék utolsó előzetesét, amely teljesen hűen ábrázolja, mire is számíthatunk majd.

E3 2018: Nagy bejelentések a PC Gaming Shown

Idén is külön eseményt kapnak a PC-s játékok, köszönhetően a PC Gaming Show szervezőinek. Az idén negyedik alkalommal megrendezett esemény eddig eléggé súlytalan volt, ám ezúttal elég sok kiadó és stúdió sorakozik fel mögé.

E3 2018: We Happy Few-beharangozó

A Compulsion Games és a Gearbox is hangolódik a hamarosan elrajtoló idei E3-ra. Ennek megfelelően befutott az év elején nyárra áttolt We Happy Few egy korai kedvcsinálója, amit a Los Angeles-i expón újabbak követnek majd.

Kiderült, hogy mikor jön a Mega Man 11

Nem sokat hallottunk a Mega Man legújabb részéről a decemberi bemutató óta, a Capcom azonban most megtörte a csendet, és bejelentette a játék napra pontos megjelenési dátumát.

Fortnite - bevásárlókocsi lenne az első jármű?

Lassan már meg sem lepődünk a Fortnite eszement frissítésein, de arra azért mégsem számítottunk volna, hogy egy bevásárlókocsi lesz az első jármű, amivel begurulhatunk a golyózáporba.