Hírarchívum - 2018. május

Fallout-bejelentést teasel a Bethesda

Újabb bejelentésre készül a Bethesda, ezúttal ráadásul a Fallouthoz kapcsolódik majd a Nagy Hír. Hogy miről lehet szó pontosan, azt persze még csak nem is sejtjük, a teaser kampány mindenesetre biztatóan indul.

4K traileren a One Piece: World Seeker

A Bandai Namco egy gyönyörű, 4K felbontásban is megcsodálható előzetessel mutatja be a One Piece: World Seeker nyílt világát. A változatos helyszínek mellett betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe is.

Brit toplista: Detroit az élen, új címek a dobogón

Kratos végül öt hét után kénytelen volt átadni a dobogó legfelső fokát. Az élen ezúttal a Detroit: Become Human nyitott, amit a State of Decay második része és a Dark Souls felújított változata követ.

Battlefield V - a győzelemre utal a sorszám

Nem véletlen, hogy a római ötössel jelölték a Battlefield V címét. A játék hivatalos Twittere szerint az ötös számot szimbolizáló karakter ez esetben egészen a második világháború egyik legnagyobb alakjához, Winston Churchillhez vezethető vissza.

Pereskedik a PUBG - túl hasonló a Fortnite

A PlayerUnknown's Battlegrounds csapata bíróságra viszi az Epic Gamest a Fortnite: Battle Royale kapcsán. A két játék hasonlóságai miatt elégedetlenkedő Bluehole stúdió Koreában nyújtotta be a pert.

Augusztusban indul a Black Ops 4 bétája

Néhány kiszivárgott infó szerint már augusztusban belekóstolhatunk a Call of Duty: Black Ops 4 bétaverziójába. A legalább három napon átívelő eseményhez először a PlayStation 4-es játékosok csatlakozhatnak majd.

Kétmillió eladott példánynál jár a Nioh

A Team Ninja a Twitteren újságolta el a hírt, miszerint a kíméletlenül nehéz akció-RPG-jükből már több mint 2 millió példány talált gazdára világszerte. Érdemes volt a Dark Souls játékmenetét a japán feudalizmussal ötvözni.

Cyberpunk RTS készül Re-Legion címmel

Egy neonfényes, futurisztikus városban egy prófétát irányítasz, aki egyre több követőt toboroz maga mellé. Egy idő után összecsaphatunk a hitetlenekkel és átvehetjük a negyedek ellenőrzését. Bemutatkozott a Re-Legion!

MXGP PRO - essünk át a tűzkeresztségen!

A Milestone megosztotta az MXGP PRO első gameplay jelenetét, amelyből kiderül, mennyiben változott az új rész. Rengeteg sár van a pályán, a fizikának köszönhetően folyamatosan változik a talaj minősége.

Agony - mégsem lesz cenzúrát eltörlő patch

A Madmind Studiosnak néhány dolgot ki kellett vágnia az Agonyból ahhoz, hogy a játék megkapja a 18-as karikát az európai korhatár-besorolásért felelős hivataltól. A srácok most úgy döntöttek, később sem nyitják meg a kérdéses tartalmakat.