Hírarchívum - 2018. május

A PS4-es premiert ünnepli a No Heroes Here trailere

Május 29-én érkezik a Sony konzoljára is a Mad Mimic Interactive kétdimenziós várvédő-játéka. A No Heroes Here-ben egyedül, vagy akár négyen összedolgozva kell megvédenünk Noobland királyságát, s annak kastélyait.

Meghalt Ted Dabney, az Atari társalapítója

81 éves korában elhunyt Ted Dabney. A videojáték-ipar legendás alakja 1972-ben Nolan Bushnellel megalapította az Atarit, majd kifejlesztette a Computer Space-t, a világ első kereskedelmi forgalomban kapható videojátékát.

Battlefield 1943 - Xbox One-on és EA Access-szel is

Mától Xbox One-on is játszható a 2009-ben megjelent második világháborús shooter. A játék emellett bekerült az EA Access Vault könyvtárába is, így az előfizetők egy újabb klasszikus címmel gazdagodhatnak.

State of Decay 2 - több mint egymillió túlélő

Az Undead Labs és a Microsoft adatai szerint az első 48 órában már több mint egymillió játékos próbálta ki a State of Decay 2-t. Meglepően szép szám ez a játékhoz mérten, de az adatokat jócskán befolyásolják a Game Pass-felhasználók is.

Így kezdődik a pokoljárás az Agonyban

Néhány szerencsés magazin már rátette a mancsát a Madmind Studios horrorjátékára, így most belenézhetünk az Agony első tíz percébe. Nem indul simán a pokoli utazás, ilyen nehéz terepen bizony kerülnünk kell a feltűnést.

The Sinking City - képeken a lovecrafti borzalom

A héten már láthattunk egy trailert a Frogwares detektívjátékáról, ám most egy raklapnyi friss screenshot és artwork landolt a galériánkban. A The Sinking Cityt H.P. Lovecraft hátborzongató művei ihlették.

Miami Street - a Microsoft ingyenes versenyjátéka

A Microsoft Studios mindenféle felhajtás nélkül kiadott egy vadiúj free-to-play autóversenyt PC-re. A Miami Street a műfaj filmszerű oldalát hivatott bemutatni, így tipikus arcade gyorsulásos anyag, melyben kanyarodnunk sem kell.

Onrush - traileren a játékmódok

A nyílt bétateszt keretében bizonyára sokan kipróbáltátok a Driveclub és a Motorstorm készítőinek új játékát. A megjelenésig még bő egy hét hátravan, de a Codemasters addig is szeretné fenntartani az érdeklődést. Itt az új előzetes!

PC-re jön a Killer7 remastere

Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami közös kultjátéka idén PC-re is befut, ráadásul felújított formában. A Killer7 eredetileg 2005-ben jelent meg GameCube-ra és a PlayStation 2-re. Egy elborult akciójátékkal gazdagodnak a PC-sek.

Bejelentették a Madden NFL 19-et

A kiadó nem várta meg az EA Playt az idei Madden NFL leleplezésével, a hétvégén befutottak az első részletek és képek az amerikai focis játékról. Az anyag augusztusban érkezik PS4-re és Xbox One-ra - rögtön kétféle kiadásban.