Hírarchívum - 2018. május

World War 3 - a Painkiller alkotóinak új játéka

A Painkillert is fejlesztő The Farm 51 csapata lerántotta a leplet legújabb játékáról, a World War 3-ról, ami egy modern időkben játszódó, multiplayer-központú FPS lesz. Befutott az első teaser is.

24 perc a The Bard’s Tale IV-gyel

Újabb tartalmas The Bard’s Tale IV-bemutatóval jelentkezett az inXile. A csapat ezúttal is a Kickstarter-támogatóknak már elérhető alfaváltozatot mutogatja közel 24 percen keresztül.

Csak jövőre jön a The Wolf Among Us 2

A Telltale a hivatalos csatornáin erősítette meg, hogy a tavaly bejelentett The Wolf Among Us-folytatás nem az év második felében, hanem csak valamikor jövőre, 2019-ben jelenik meg.

Nagyot ment az első hónapjában a God of War

A Sony elnöke, John Kodera a cég idei Investor Relations Day rendezvényén jelentette be, hogy Kratos visszatérése annyira jól sikerült, hogy a megjelenés óta eltelt egy hónap alatt már 5 millió példányt adtak el a játékból.

2,8 millió eladott egységnél jár a Ni No Kuni-sorozat

A Bandai Namco legfrissebb tájékoztatása szerint a Ni No Kuni-sorozat hamarosan eléri a 3 millió eladott példányszámot, amiből vastagon kivette a részét a két hónappal ezelőtt megjelent második rész is.

Öt perc borzongás az Agonyval

Már tényleg csak napok választanak el minket az Agony megjelenésétől, ám a készítők addig is segítenek elütni az időt. Most öt perc színtiszta gameplayt nézhettek meg belőle, de csak akkor, ha bírjátok gyomorral!

Mirage: Arcane Warfare - ennyi volt

Nem keltette fel eléggé a játékosok figyelmét a Mirage: Arcane Warfare. A készítők bejelentették, hogy ezek után az Európai Unió új adatvédelmi törvényének (GDPR) nem tudnak eleget tenni, így a játék eltűnik a boltokból.

Először mozog a Yakuza 3 új verziója

A Sega a héten jelentette be, hogy a Yakuza 3-at, 4-et és 5-öt is felújítja, és most megérkeztek a Yakuza 3 első kedvcsinálói is. Japánban augusztus folyamán jelenik meg a remaster, a nyugati verzióról még nincs hír.

Így néz ki most a World War Z játékadaptációja

A tavalyi The Game Awardson mutatkozott be a Paramount és a a Saber Interactive közös projektje, a World War Z. Hasonlóan a mozifilmhez, a játékban is a világ számos pontján kell rendet raknunk a zombihordák között.

Someday You’ll Return - keresd meg a lányodat!

A lányod, Stella egy nap elszökik, te pedig a nyomába eredsz. A keresés során az ősi morva erdőkbe visz az utad, ahol olyan titkokra bukkansz, amelyeknek eltemetve kéne maradniuk. Ütős pszichológiai horrorjáték készül.