Hírarchívum - 2018. augusztus

Vadiúj gameplay a Praey for the Godsból

A PAX West 2018 apropóján újra belenézhetünk a Shadow of the Colossus szellemi utódjába, amiről tavaly november óta nem hallottunk. Ha van egy kis szerencsénk, még idén befut a Praey for the Gods.

Önálló játék lesz a Gwent single kampánya

Eredetileg a tavalyi év végére vártuk a Gwent egyjátékos kampányát, amely olyan nagyra nőtt, hogy a CD Projekt RED már egy 30 órás standalone RPG-ként képzeli el a Thronebreakert. Dátum továbbra sincs.

Orphan - olyan, mint a Limbo sci-fi körítéssel

A Windy Hill Studios lényegében egy egyemberes studió, ami mögött a Tennessee-ben élő Brandon Goins áll - a fickó első projektje az Orphan. A platformerben egy fiút irányítunk, aki az idegeninvázió egyelten túlélője.

Star Wars: Battlefront II - októberben jön Grievous

A DICE ismertette a Star Wars: Battlefront II frissítési ütemtervét az év hátralévő részére vonatkozóan. Szeptemberben mutatkozik be az új Squad-rendszer, majd októberben Grievous tábornok is játszható karakter lesz.

Szeptember végén jön a mobilos Dragalia Lost

Közeleg a Nintendo első olyan mobilos címe, amely egy teljesen új frencsájzra épül. A Dragalia Lost a japán Cygames munkája - a tegnapi Nintendo Directben rengeteg infót és látnivalót kaptunk róla.

Fehér Xbox One X-es bundle jön a Fallout 76-tal

A Microsoft bejelentette, hogy a Fallout 76 premierjére egy olyan konzolcsomaggal készül, amelyben fehér színű Xbox One X-et találunk. Emellett jön a külön megvásárolható, fehér Elite Controller és Turtle Beach-headset is.

Elstartolt a SCUM Early Access-verziója

És rögtön a legjobb rajtot produkálta a Devolver Digital történetében. Bizony, sokan kíváncsi voltak az őrült túlélőjáték-RPG hibridre a Steamen, ahol a harc mellett az éhségre és szomjúságra is oda kell figyelnünk.

Dátumot kapott a PS4-es The Forest

Az idei év egyik legjobb túlélőjátékában egy apát irányítasz, aki egy repülőgép-szerencsétlenség után egy sűrű rengetegben találja magát. Emberevő bennszülöttek hurcolják el a fiát, így életben kell maradnia.

Egy időben Xbox VR-headset készült a Microsoftnál

A CNET belsős forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Microsoftnak komoly tervei voltak a konzolos virtuális valósággal kapcsolatban. Az Xbox VR-t a PlayStation VR ellenfelének szánták a redmondiak, de az soha nem gördült le a gyártósorról.

Ingame traileren a Steel Division 2

A Eugen Systems második világháborús RTS-e üdítő színfolt volt tavaly májusban, és az önjelölt karosszék-generálisok örülhetnek, hiszen már készül a Steel Division 2. Ezúttal a keleti frontra megyünk.