Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Bővített Ace Combat 7 gameplay

Néhány érdekes hír még mindig akad a Gamescomról, ezúttal a Bandai Namco tett közzé egy több mint tízperces gameplay bemutatót az Ace Combat 7: Skies Unknownról. Repülünk egyet az F/A-18F-fel.

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Nagyon erős lesz az iskolakezdés a Sonynál, elvégre PS4-en a Destiny 2-t és a God of War III: Remasteredet kapják a PS Plus-tagok szeptemberben. Ennél ütősebb kínálatot nem is kívánhatna az egyszeri gamer.

Yakuza Kiwami 2 - az építőmunkások himnusza

Befutott a Yakuza Kiwami 2 launch trailere, amit végignézve még mindig nem tudjuk, mit láttunk pontosan. A játékban szereplő építőipari cég, a Majima Construction munkásai adják elő saját himnuszukat.

Így kezdődik a Dragon Quest XI

A jövő héten érkezik a Square Enix nagy múltú JRPG-jének nyugati kiadása, de a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age mesés nyitóanimációját már most megtekinthetjük. A sorozat mindig is profi CG-ről volt híres.

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

Spider-Man - október végén jön az első DLC

Habár az Insomniac-féle Spider-Man még meg sem jelent, a fejlesztők már most elárulták, hogy a premier után három fizetős DLC-t kap a nyitott világú akciójáték. Az első The Heist címen fut, és Black Cattel futunk össze benne.

A 2K kiadásában jelent meg a The Golf Club 2019

A 2K bejelentette, hogy mostantól ők állnak be a The Golf Club 2019 mögé kiadóként, így a HB Studios alkotása olyan újításokkal bővülhet, mint például a szériában először szereplő hivatalos PGA Tour-licenc.

Felújított kiadást kap az Onimusha: Warlords

A Capcom megerősítette, hogy felújított kiadást kap a 2001-ben megjelent Onimusha: Warlords. Alapos finomhangolást végez a Capcom, így az irányítás, a látvány és a zene is új köntöst kap.

Destiny 2 - utolsó előzetesen a Forsaken kiegészítő

Szeptember elején mutatkozik be a Destiny 2 következő nagy tartalmi bővítése, a Forsaken, ami a Gamescom alkalmával levetített epikus előzetes után egy premier előtti kedvcsinálóval is előrukkolt.