Hírarchívum - 2018. augusztus

Nintendo Labo - a Vehicle Kit közelebbről

Szeptember közepén érkezik a Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit, amely nem meglepő módon a versenyjátékok szerelmeseinek kínál némi hajtogatást és számos minijátékot. Nézzük meg közelebbről az új trailer segítségével!

Ingyen tölthető a Warhammer 40.000: Space Marine

Elindult a Humble Store nyári vására, ami azért jó, mert számos remek játékot zsákolhatunk be akciós áron. Meg azért, mert az üzemeltető teljesen ingyen hozzánk vágja a Warhammer 40.000: Space Marine-t.

Ingyen játszható a hétvégén a Vermintide 2

Ha eddig nem volt szerencsétek a Warhammer: Vermintide 2-höz, akkor karoljátok fel a haverokat, és aprítsatok fel pár patkányembert! Az ingyenes hétvége jókora leárazás mellett érkezik, és egybeesik a játék legújabb frissítésével is.

Dragon Ball FighterZ - így száll harcba Cooler

Két új videót kapott Cooler, a Dragon Ball FighterZ legújabb DLC-karaktere. A Bandai Namco egy hónapja rántotta le a leplet Frieza fivéréről, a lila színű idegen azonban csak szeptemberben csatlakozik a bunyóhoz.

Még a premierje előtt feltörték a Two Point Hospitalt

Nem volt hosszú életű a Denuvo csodavédelme a Two Point Hospital esetében. A crackerek már a hivatalos megjelenés előtt legyűrték a híres és hírhedt védelmi rendszert, mindehhez pedig egy meglepően egyszerű trükköt használtak.

Többjátékos-divíziót nyitott a Remedy

Valami újdonságon mesterkedik a Remedy, létrehoztak ugyanis a stúdión belül egy olyan csapatot, amely egy állandó online világban zajló játékon dolgozhat. A kezdeményezés a Vanguard nevet viseli.

Launch traileren a Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Japánban ma, nálunk pedig holnap kerül a boltok polcaira a Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Eddig is sok látnivalót kaptunk a játékból, de a megjelenés előtt vessünk még egy pillantást a legutolsó trailerre!

Csúszik a Battlefield V megjelenése

A vártnál valamivel később, novemberben kerülhet csak boltokba a Battlefield V. A fejlesztők azt mondják, egy kicsit tovább szeretnék csiszolni a játékmenetet, azonban jó eséllyel a konkurencia is közrejátszhatott a csúszásban.

Érkezik a The Binding of Isaac: Repentance

Folytatódik a The Binding of Isaac-franchise. A független Nicalis stúdió bejelentette a The Binding of Isaac: Repentance-t, ehhez pedig egy rövid teaser is érkezett. A játék most hétvégén zajló PAX Westen mutatkozik majd be.

Frissítve: Alec Baldwin is részt vesz a Joker-filmben

Na de melyikben? A háromszoros Golden Globe-díjas színész a Todd Phillips rendezésében és Joaquin Phoenix főszereplésével készülő filmben tűnhet majd fel, mégpedig Bruce Wayne édesapjaként.