Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Edge of Eternity - Early Access dátum

A francia Midgar Studio a hároméves fejlesztésével azt szeretné bebizonyítani, hogy Európában is lehet tradicionális JRPG-t készíteni. A kilencfős brigád novemberben indítja útjára az Edge of Eternity korai hozzáférésű verzióját a Steamen.

GC 2018: Filmes előzetesen a Destiny 2: Forsaken

A sötét humorú revolverhősre, Cayde-6-re koncentrál a Destiny 2 vadiúj kiegészítőjének előzetese. Helyszínünk az Öregek Börtöne, ahol a csuklyás hősünk egy utolsó, mindent eldöntő küzdelemre készül.

GC 2018: Fade to Silence - hallgass a belső hangra!

A THQ Nordic téli környezetben játszódó túlélőjátéka tavaly december óta érhető el a Steam Early Access kínálatában, azóta pedig rengeteget fejlődött a Fade to Silence. A Gamescomra időzített trailer hűen átadja a cím eszenciáját.

Megérkezett a Strange Brigade launch trailere

Még egy ígéretes alkotás érkezik augusztus végén, ez a Rebellion vadonatúj kooperatív címe, a Strange Brigade. Noha csak a jövő héten esedékes a megjelenés, már most lecsekkolhatjuk a premiert ünneplő előzetest.

GC 2018: Devil’s Hunt - a bennünk élő démon

A Layopi Games készít játékadaptációt az egyik híres lengyel fantasy regényből, az Equilibriumból. Igaz, műfaj tekintetében a horror sokkal közelebb áll hozzá: hősünk, Desmond démoni képességekkel bír, amiket a harcok során kamatoztathat.

GC 2018: Képeken és videón a Scarf

A hónap elején bejelentett platformer főhőse egy Hyke nevű lélekfiú, aki előtt nincs akadály, hiszen mágikus piros sálja mindig vele van. A kiegészítő ejtőernyőként, pajzsként vagy szárnyként is bevethető - szükség is lesz rá!

GC 2018: The Dark Pictures - átok a tenger mélyén

A Supermassive Games Kölnben jelentette be legújabb játékát, amely egy horrorantológia lesz. Most belenézhetünk az első részbe, a The Dark Pictures: Man of Medanba, amely jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

GC 2018: Lehengerlő gameplay a Metro Exodusból

Az IGN jóvoltából eddig soha nem látott felvételeket láthatunk a Metro Exodusról. Távol hagyjuk az Aurora vonat biztonságos vagonjait, és a vadonban kirándulunk egyet mutánsok és banditák között. Még éjszaka is!

GC 2018: Befutott az Insurgency: Sandstorm trailere

Már egy hónap sincs hátra az Insurgency: Sandstorm PC-s premierjéig, de a Focus Home azért a kölni expón is fut egy kört a taktikai shooterrel. Míg a látogatók nagyban próbálgatják a játékot, a többieknek marad az új előzetes.

GC 2018: Koncepciós rajzokon a Cyberpunk 2077

Nem, még mindig nem szivárgott ki a zárt ajtók mögötti bemutató. A CD Projekt RED ezúttal néhány artworköt tett közzé a Cyberpunk 2077-ről. Lesz itt VR-szimuláció, önjáró autóban való utazás és persze implantokkal teli emberek.