Hírarchívum - 2018. augusztus

Bemutatkozik a Reigns: Game of Thrones

Új felvonással jelentkezik a Reigns-sorozat, méghozzá nem is akármilyennel: az októberben megjelenő epizódnak a Trónok harca-sorozat szolgáltatja a körítést, Cersei, Jon Snow vagy akár Tyrion bőrébe is belebújhatunk majd.

Fejlesztőcsapatot vált a Laser League

Az OlliOlli-játékokat is jegyző Roll7 bejelentette, hogy a legutóbbi címének támogatását és további fejlesztését az 505 Games veszi át. Hogy mi volt a váltás oka, az nem derült ki.

Dominic Monaghan is szerepel az új Star Warsban

Újabb névvel bővült a Star Wars: Episode IX színészgárdája, a legutóbbi hírek szerint Dominic Monaghan is csatlakozott a stábhoz. Monaghan a Lost óta nem dolgozott együtt J.J. Abramsszel.

Lehúzza a rolót a H1Z1: Just Survive

Októberben bezárja a kapuit a klasszikus túlélőjátékként működő Just Survive, a Daybreak csapata a jövőben kizárólag a H1Z1: Battle Royale-ra kíván fókuszálni. A játékon belüli vásárlás lehetőségét már le is tiltották.

Szünetelnek az új Galaxis Őrzői-film munkálatai

Habár a rendező kirúgását követően a készítők letették a kisdobosesküt, hogy változatlan menetrend szerint folytatódnak A galaxis őrzői harmadik részének munkálatai, lapértesülések szerint ez nem egészen így van.

Már az elejétől a végéig játszható a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED-nél az elmúlt hat évben lázas munka folyt a Cyberpunk 2077-en. A munkálatok jól haladnak, a történet már teljesen végigjátszható, bár még rengeteg munka vár a lengyel srácokra.

AC: Odyssey - megelevenedik az ősi Görögország

Megérkezett az Assassin’s Creed: Odyssey negyedik fejlesztői naplója, melyben arról lesz szó, hogyan elevenedik meg az ókori Görögország a játékban, és miként reagál a cselekedeteinkre. Pazar, amit látunk.

GC 2018: Fél órán át mozog a Dragon Quest XI

Már nyakunkon a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age premierje, ráadásul az új gameplay videó elég komoly spoilereket is tartalmaz, szóval csak ennek tudatában érdemes végigpörgetni.

GC 2018: GTFO - kergetőzés a barlang mélyén

A Payday fejlesztői ezúttal egy túlélőhorrorba oltott kooperatív shooteren dolgoznak. A GTFO kint volt Kölnben is, a legújabb gameplay videóban erőszakos és olykor láthatatlan lények ugranak a torkunknak.

GC 2018: Tíz perc a Twin Mirrorral

A Life is Strange 2 mellett a Dontnod csapata egy epizodikus pszichológiai thrillerjátékot is fejleszt Twin Mirror címmel. A Gamescomon már láthattunk belőle egy trailert, de hosszabb gameplayt még nem - eddig.