Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Nézzünk bele a Desperados III-ba!

Nagyon megörültünk, amikor a héten bejelentették a Desperados harmadik részét. A vadnyugati akció-stratégia hű marad a hagyományokhoz, ám a Mimimi csapata egy sor fejlesztést is tervez. Az új videóban mindenről szó lesz!

GC 2018: Előkerült a BioMutant - frissítve!

Sajnos az idei E3-at kihagyta a THQ Nordic egyedi nyitott világú akciójátéka, ám a kölni Gamescomot már nem. A BioMutant egy posztapokaliptikus kungfu fantasy RPG, legalábbis a készítők így hivatkoznak rá. Végre új látnivalók érkeztek róla!

GC 2018: Ary and the Secret of Seasons bejelentés

Az eXiin és Fishing Cactus a Gamescomon rántotta le a leplet az új kalandjátékukról. Az Ary and the Secret of Seasonsben az évszakokat kell helyreállítanunk egy különös fantáziavilágban. Vess rá egy pillantást!

GC 2018: World War 3 - 12 perc mészárlás

A kiállítás elején már láthatunk egy rövidke gameplay kedvcsinálót a Farm 51 multiplayerre kihegyezett shooteréből. Most itt van egy hosszabb felvétel, amely a demóból lett rögzítve.

GC 2018: Időutazós RPG lesz a The Waylanders

Az iparági veteránokat foglalkoztató Gato Salvaje Studio bejelentette a The Waylanderst, amely egy fantasy RPG lesz a Dragon Age: Origins és a Neverwinter Nights 2 nyomán. A narratíváért Mike Laidlaw felel majd.

GC 2018: Így fut Switchen a Diablo III

A héten egy régi pletyka nyert bizonyosságot: bizony, Nintendo Switchre tart a Diablo III: Eternal Collection. A Nintendo gamescomos műsorában végre élesben is vethetünk egy pillantást a hibridkonzolos változatra.

GC 2018: Túlélőmód a Forza Horizon 4-ben

A Playground Games kitett magáért, rengeteg látnivaló érkezett a Forza Horizon 4-ről. Bemutatkozott a túlélőmód is, amelyben az nyer, aki utoljára talpon marad. Ismerős a képlet?

GC 2018: Super Mario Party - túlélés a folyón

A Nintendo Switch sem marad Mario Party nélkül, sőt érkezik egy különleges kiadás is az új részből. A játékban ezenkívül helyet kap egy River Survival nevű mód, amelyben négy játékos hajt arra, hogy elérje a folyó végét, mielőtt a számláló lejár.

GC 2018: Black Ops 4 - ilyen az Arsenal térkép

A kölni rendezvény látogatói kipróbálhatták a Call of Duty: Black Ops 4-et is. Egy olyan térképről hullt le a lepel, ami nem volt benne a legutóbbi bétában - most 12 percig mozog az Arsenal map.

GC 2018: Húsz perc Spyro Reignited Trilogy

Az Activision jóvoltából most mindhárom Sypro-játék felújított változatába belenézhetünk, így 20 perc gameplayt izgulhatunk végig a várva-várt trilógiából. A veteránok rá sem fognak ismerni a gyerekkori kedvencükre.