Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: Konzolon késik az új Walking Dead-játék

Elsőként PC-re jelenik meg az Overkill's The Walking Dead, miután a konzolos változatok fejlesztése több időt vesz igénybe a vártnál. Idén már nem is kapjuk meg őket, a jövő év elejéig kell várnunk rájuk.

Frissítve: Dark Souls Trilogy - a kihívásból nem elég

Jó hírünk van a napimádók és a hagymalovagok számára! A Bandai Namco Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy idén ősszel érkezik az eddigi Dark Souls-játékokat magába foglaló Dark Souls Trilogy csomag.

GC 2018: Drága lesz a HTC Vive vezetékmentesítése

Ha nem szeretnénk kompromisszumokat kötni és vezeték nélküli, ám gyengébb VR-szemüveget vásárolni, a már meglévő HTC Vive-unkat is használhatjuk kábelmentesen, ehhez azonban egy méregdrága kiegészítőre lesz szükségünk.

GC 2018: Dátumot kapott a 3DS-es Luigi's Mansion

Miután a Super Smash Bros. Ultimate legutóbbi előzetesében csúnyán elbántak vele, a rajongók attól tartottak, hogy szegény Luigi meghalt. A Nintendónak persze esze ágában sincs temetni a karaktert.

GC 2018: Újabb Microsoft-címek költöznek Steamre

A THQ Nordic közreműködésével újabb Microsoft-játékok költöznek Steamre, többek között a ReCore: Definitive Editiont is megvásárolhatjuk majd a Valve digitális üzletén keresztül.

GC 2018: Jövő héten érkezik az xboxos DayZ

Hiába ő a túlélőjátékok apukája, továbbra is várni kell a PC-s DayZ 1.0-s változatára. Addig is a Bohemia Interactive szorgosan kalapálja az xboxos verziót, amely a jövő héten beveszi az Xbox Game Preview-t.

GC 2018: A Snowdrop hajtja az új Settlers-játékot

Habár az elmúlt években az Anno-sorozatot kellett terelgetnie a Blue Byte-nak, a német fejlesztőcsapat most visszakapta gyermekét, és vadonatúj The Settlers-epizódot fejleszthet.

GC 2018: Játék készül a The Grand Tour alapján

Azt nem állítanánk, hogy eláraszt bennünket játékokkal az Amazon Game Studios, de azért időről időre bejelent valamit a vállalatóriás fejlesztőcsapata. Most épp a házon belül futó The Grand Tour adaptációját.

GC 2018: Overwatch - D.Va is megkapta a kisfilmjét

A Blizzard az ígéreteinek megfelelően elsütött néhány Overwatch-bejelentést a Gamescom apropóján. Egyfelől megkaptuk az új animációs kisfilmet, emellett pedig az új pálya is bemutatkozott.

GC 2018: Resident Evil 2 - Claire is beköszön

A Capcom eddig leginkább Leont mutogatta a Resident Evil 2 főszereplői közül, Claire-t nem igazán, a Gamescom apropóján kiadott látnivalókon azonban már a főiskolás hölgy kapja a főszerepet.