Hírarchívum - 2018. augusztus

Itt a Zone of the Enders: The 2nd Runner új demója

Vészesen közeledik a Zone of the Enders: The 2nd Runner remastere, és a Konaminak hála most újra kipróbálhatjuk a robotos akciójátékot. Megérkezett a második demó, melyben a Bahram nevű csatahajón zajlik a harc.

GC 2018: Ride 3 - száguldás az éjszakában

Az olasz istálló is saját standot állított fel a Gamescomon, ahol az egybegyűltek kipróbálhatták a Milestone saját IP-jének legújabb részét. A Ride 3 inkább a szimulátorosabb irányba megy el. Vadiúj trailer és gameplay érkezett.

Tölthető az NBA Live 19 demója

Két hét múlva jön az EA Tiburon kosárlabdás játékának új része, de már most belekóstolhatunk az NBA Live 19-be, hiszen konzolokon elérhetővé vált a demó. Még a The One névre keresztelt karriermódba is belenézhetünk.

7 Billion Humans - válj te is a gépezet részévé!

Megjelent a Tomorrow Corporation legújabb puzzle-játéka. Az eszement fejlesztőstúdió olyan címeket produkált a múltban, mint a World of Goo, vagy a Little Inferno, a látottak alapján pedig a 7 Billion Humans sem lett kevésbé különös.

GC 2018: Forza Horizon 4 - HDR és 60 fps

Sok jót mesélhetünk a Forza Horizon 3 számítógépes változatáról, de a teljesítmény biztos, hogy nem ezek közé tartozik. A Playground Games ezúttal tanult a hibákból, sőt idén PC-n is megkapjuk az előző részben kimaradt HDR-támogatást.

GC 2018: Black Ops 4 Blackout - fő a balansz

Az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout rengeteg földi-, vízi- és légijárművel paprikázza meg a szokásos formulát. A Treyarch célja azonban ennek ellenére is a tökéletes erőegyensúly létrehozása.

Rekordgyorsasággal fogy a Battle for Azeroth

Hatalmas sikernek örvend a World of Warcraft hetedik kiegészítője. A Blizzard jelentése szerint a Battle for Azeroth lett a játék történelmének legjobban fogyó expanziója - a premier óta több mint 3,4 millió példányt adtak el belőle.

GC 2018: Gameplay trailert kapott a Call of Cthulhu

Négy percnyi tömény játékmenetet demonstrál a Call of Cthulhu legfrissebb előzetese. A Cyanide játéka a névrokon asztali szerepjáték univerzumára építkezik, s úgy tűnik, hogy döntéseink itt is komoly következményekkel járnak majd.

Konzolt adna havidíjas előfizetéssel a Microsoft

Egy egészen újszerű előfizetéses csomag bevezetésén dolgozik a Microsoft. Az Xbox All Access egy olyan havidíjas szolgáltatás lehet, amely az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold mellett egy Xbox One X-et vagy S-et is tartalmazna.

NeonCode - elrajtolt a magyar cyberpunk játék

A kezdetben csak szabadidős elfoglaltságként fejlesztett játék mára akkorára bővült, hogy készítője úgy döntött, itt az ideje megosztani a nagyközönséggel. Ráadásul teljesen ingyen!