Hírarchívum - 2018. augusztus

Amerikai toplista: győzött a Nintendo Switch

Az NPD Group közzétette az amerikai piac júliusi teljesítményére vonatkozó jelentését. A Nintendo Switch a múlt hónapban lekörözte a PS4-et és az Xbox One-t is, a legkelendőbb játék az Octopath Traveler lett.

Shadow of the Tomb Raider - használj fel mindent!

A dzsungelben túlélni nem is olyan egyszerű feladat, csak egyre jobb felszereléssel érdemes nekivágni a folyamatosan nehezedő maja síroknak. A nyersanyaggyűjtés éppen ezért nagyon fontos elfoglaltság Lara számára.

Bemutatkozott a CoD: WWII utolsó DLC-je

A hónap végén érkezik a Call of Duty: WWII negyedik és egyben utolsó kiegészítője, a Shadow War. Ezúttal is három multis térképet kapunk, de kibővül a War és a Nazi Zombies mód is. Elszállt a készítők fantáziája.

Elérhető az ingyenes Spacelords

A gamescomos hírek közepette nem érdemes elsiklani afelett, hogy már tölthető a Raiders of the Broken Planet free-to-play változata, a Spacelords PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ha eddig nem próbáltad, most itt a legjobb alkalom!

GC 2018: Devil May Cry 5 - egy rakás kép érkezett

A megjelenési dátum és a friss gameplay videók után vadiúj screenshotokkal is szolgált a Capcom a Devil May Cry 5-ről. Nero és Dante közösen indul harcba - utóbbi ráadásul átesett némi fazonigazításon. Durvább, mint valaha!

GC 2018: One Piece: World Seeker - Luffy bilincsben

Húszéves a népszerű manga- és anime-sorozat, így a Bandai Namco ezúttal egy nyitott világú One Piece-játékkal kedveskedik a rajongóknak. A Gamescom apropóján számos látnivalóval gazdagodtunk.

GC 2018: Még több infó a Left Alive-ról

Megeredt a Square Enix nyelve a tavalyi TGS-en leleplezett Left Alive-ról, amely részben fedezékharcos TPS, de mechákat is vezethetünk, valamint a túlélőhorror-elemek sem hiányozhatnak. Néhány kép is érkezett róla.

GC 2018: Daemon X Machina-kedvcsinálók érkeztek

Az Armored Core alkotói dolgoznak a Nintendo Switch legújabb mechás akciójátékán, amelyről még több részletet megtudtunk a kölni rendezvényen. A pörgős csaták során nem árt, ha van némi stratégiai érzékünk.

GC 2018: Ilyen lesz a Black Ops 4 PC-s verziója

Már a bejelentéskor megígérte a Treyarch, hogy nagy gondot fordít a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s verziójára. A legújabb trailer ezt a portot mutatja be, amely natív 4K-támogatással és framerate-sapka nélkül hódít.

GC 2018: Sztoritraileren a LEGO DC Super-Villains

Az Igazság Ligája ezúttal távol marad, a Traveller's Tales legújabb játékában gonosztevők csoportját irányítjuk, akik a Justice Syndicate nevű szervezetet szeretnék megállítani. Ha nincs ló, jó a szamár is!