Hírarchívum - 2018. augusztus

GC 2018: The Crew 2 - ingyenes frissítés jön

A kölni rendezvény során a Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén érkezik a The Crew 2 első nagyobb frissítése, amely számos új kihívással, járművekkel és eseményekkel borzolja a kedélyeket. Trailer is van róla.

Ilyen vas kell majd a Soul Calibur VI alá

Befutottak a Soul Calibur VI rendszerkövetelményei, a Bandai Namco a játék steames oldalán leplezte le a minimális és ajánlott specifikációkat. Az is kiderült, hogy a játék a Denuvo védelmi rendszerét használja majd.

Black Desert Online - két hétig ingyen játszhatunk

Megjelent a Black Desert Online Remastered, az MMO eddigi talán legnagyobb frissítése, amely teljesen átszabja a világ látványelemeit. Ennek örömére először próbálhatjuk ki ingyenesen a játékot, mégpedig két teljes hétig.

Vászonra kerülhet a Monument Valley is

Komoly feladat Hollywoodnak a videojátékok filmes adaptációja, a megfelelő receptet pedig a mai napig sem sikerült megtalálni. A Monument Valley közel sem mondható magától értetődő választásnak, a Paramount mégis felvállalta a kihívást.

For Honor - ingyenesen vihető a steames változat

A Ubisoft nagyon szeretné, ha végre mindenki hozzájutna a For Honorhoz. Augusztus 27-ig bárki szabadon letöltheti Steamről a játék Starter Editionjét, ami aztán örökké a miénk is marad.

GC 2018: Call of Cthulhu - játékmenet kommentárral

H. P. Lovecraft Nagy Öregjei ismét a felszínre törnek, Edward Pierce nyomozó bőrébe bújva pedig nem csupán az előttünk álló rejtéllyel, de saját elménkkel is szembe kell majd néznünk. Lássuk, hogy mire számíthatunk októberben!

GC 2018: Gameplay traileren a Torchlight Frontiers

Végre valódi gameplay jelenetek során is megleshetjük az újraélesztett Torchlight-széria következő üdvöskéjét. Az alig egyperces videóból pedig csak úgy árad a könnyed, humorral teli hangulat.

HWSW: Újra belökné a linuxos játékokat a Valve

Nagyon érett már a linuxos-windowsos átjárást hozó kompatibilitási megoldások fejlettsége, a Valve most arra tett kísérletet, hogy ezeket olyan minőségi szintre hozza, ami már a népszerű játékok alá is megfelel - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GC 2018: FIFA 19 - nem változik sokat a karriermód

Az EA Sports eddig többnyire a BL-licencet, valamint a Kick Off, a The Journey és az Ultimate Team játékmódok újdonságait emelte ki a FIFA 19 kapcsán, és úgy tűnik, nem véletlenül. A karriermód például alig változik majd.

GC 2018: Switchre tart a Telltale-féle Walking Dead

A jövő héten Nintendo Switchen is elérhetővé válik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat első évada, az év folyamán pedig a második és a harmadik évad is megérkezik a hibridkonzolra.