Hírarchívum - 2018. augusztus

Vakondok 4 - filmvetítés és közönségtalálkozó

Mára már sajnos jócskán visszaszorult a magyar videojátékfejlesztés térhódítása, és egyre inkább feledésbe merül egy dicső korszak, amikor a játékipar élvonalában magyar résztvevők is akadtak. Többek közt róluk szól a Vakondok 4.

Fear the Wolves - elrajtolt a korai hozzáférés

A mai napon új kihívóval bővült a battle royale-játékok piaca, a Survarium fejlesztője, a Vostok Games ugyanis kisebb halasztást követően végre elérhetővé tette a Fear the Wolves korai hozzáférésű változatát a Steamen.

Shadow of the Tomb Raider - így válsz sírrablóvá

Nyakunkon az újkori Tomb Raider-trilógia zárórészének, a Shadow of the Tomb Raidernek a bemutatkozása, így a Gamescomon bemutatott videók után sem áll meg a játék marketingkampánya.

Befutott a Games with Gold szeptemberi kínálata

Az ütős augusztusi felhozatal után a Microsoft kicsit behúzza a kéziféket, így a Games with Gold szeptemberi kínálata ezúttal visszafogottabb lett. A játékok listája viszont még mindig változatos, így biztosan találsz majd kedvedre valót.

Hover - mostantól konzolon is parkourozhatunk

A gonosz Admin elvágta Hover City kommunikációs csatornáit, így a város magára maradt, nincs más, aki segítsen rajta, csak egy csapat fiatal lázadó. Mostantól konzolon is csatlakozhatunk a lázadókhoz, hogy visszaállítsuk a város békéjét.

Human: Fall Flat - jön az őrült multiplayer mód

A közel kétéves, eredetileg 2016 nyarán megjelent co-op játék jókora népszerűségnek mind a mai napig, melyet az új frissítés várhatóan csak tovább növel: nyolcfős multiplayer és két teljesen új karaktermodell érkezik.

Rune - hamarosan befut az Early Access-változat

Hamarosan játszhatóvá válik a Human Head Studios alkotása, mely a viking legendák idejére repíti vissza a játékost, ahol minden a kiismerhetetlenül szeszélyes istenekről, a falvak fosztogatásáról és porig égetéséről szól.

Mortal Royale - érkezik az 1000 fős battle royale

Unod már, hogy csak 100-an lehet játszani a PUBG-t és a Fortnite-ot? Eleged van már abból, hogy a legnagyobb battle royale-játékban csak lövöldözni lehet? Nos, akkor eljött az időd: hivatalosan is bejelentették a Mortal Royale-t.

Lucius III - a sátán fia visszatér

Az Ómen film stílusát idéző széria újabb résszel bővül, érkezik a Lucius III. A fejlesztésért felelős Shiver Games bejelentése alapján az új játékkal sajnos egyúttal búcsúzunk is Luciustól, ugyanis a történet végleges lezárást kap.

Spider-Man - több mint 20 órányi akciót kapunk

Nem csak pár óra lengedezést kapunk a pénzünkért. Az Insomniac közösségi menedzsere szerint átlagosan húsz óra után érhetünk majd a Spider-Man végére, mindezt pedig úgy, ha csak néhány mellékküldetést fogadunk el.