Hírarchívum - 2018. augusztus

Xbox One-ra költözik az Amnesia

Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.

GC 2018: Új projekt a Remedytől

A Gamescom 2018 valós idejű sugárkövetéssel (közismertebb nevén real-time ray tracing) kapcsolatos bemutatóján a Remedy hintette el, hogy a CrossFire 2 sztorimódja és a Control mellett egy harmadik projekten is dolgozik.

Először mozog a The Blackout Club

A Strangers Thingsre emlékeztető The Blackout Clubban négy gyerek éjjel elszökik otthonról, hogy megkeressék eltűnt barátjukat. Kiderül, hogy néhány felnőtt áll a rejtélyek hátterében. Fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay érkezett.

Kooperatív küldetések a Naruto to Borutóban

Többféle érdekes kooperatív küldetést is találunk az online mókára kihegyezett Naruto to Boruto: Shinobi Strikerben. Ezek közül jónéhányat bemutat a héten érkező bunyós cím legújabb előzetese.

Kutyákkal is vicces a Shadow of the Tomb Raider

Tegnap volt a nemzetközi kutyanap, s ennek tiszteletére a Square Enix egy különleges videót tett közzé. Kiderül, milyen lenne a Shadow of the Tomb Raider, ha főszereplői kutyák lennének.

Itt a True Detective harmadik évadának trailere

Többéves kihagyás után januárban visszatér az HBO kultikus sorozata új szereplőkkel és történettel. A három idősíkon játszódó évad főszereplője az Oscar-díjas Mahershala Ali lesz. Csekkold a magyar feliratos előzetest!

Leálltak a MotorStorm: Apocalypse szerverei

A népszerű PS3-as sorozat utolsó része alól kihúzták a dugót, így mától már nem játszhatunk online a MotorStorm: Apocalypse-szel. A játék atyja, Paul "Rushy" Rustchynsky szerint a döntés elkerülhetetlen volt.

GC 2018: Angolul mozog a Fist of the North Star

Októberben érkezik nyugatra a Yakuza fejlesztőinek új játéka, a Fist of the North Star: Lost Paradise. A híres manga és anime adaptációja hűen idézi a csapat korábbi játékait, és a rajzfilmes körítés is jól áll neki.

A Soul Calibur VI lehet az utolsó rész

Noha a Bandai Namco verekedős játéka még meg sem jelent, a producer, Motohiro Okubo szerint a Soul Calibur VI lehet a sorozat utolsó része. Emellett bemutatkozott egy vadiúj karakter és a Switch-verzió is szóba került.

Lövöldözés egy floridai Madden NFL-versenyen

Vérfürdőbe torkolt egy Madden NFL 19 e-sport verseny tegnap este a floridai Jacksonville-ben. Egy korábbi játékos nyitott tűzet a résztvevőkre, négyen meghaltak - köztük a támadó is. A játékipart sokkolta a hír.