Hírarchívum - 2018. augusztus

HWSW: Biztonsági rés az androidos Fortnite-ban

A hibát a Google szúrta ki, folytatódik a cég csörtéje az Epic Gamesszel. Habár a biztonsági rést gyorsan orvosolták, a fejlesztők szerint felelőtlen húzás volt a Google részéről ilyen hamar publikálni a felfedezéséről szóló hírt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

GC 2018: 11 percig mozog az Ashen

Abszolút korai lenne temetni az Ashent, az eredetileg a 2015-ös E3-on bejelentett akció-RPG ugyanis idén másodjára mutatja meg magát a nagyobb gamer eseményeken. Lássuk, hogy mivel készültek a Gamescomra a készítők!

Brit toplista: az élen startolt az F1 2018

Nyolc egymást követő hét után végre új győztese lett a brit dobozos eladások toplistájának. Habár a Crash-trilógia így is felkerült a dobogóra, azt megelőzte az F1 2018 és a Shenmue I & II is.

Sekiro - nem lesznek mikrotranzakciók

Hamar szárnyra kapott a pletyka, miszerint a From Software új játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice mikrofizetéses tartalmakkal érkezhet. Most azonban kiderült, hogy a szóbeszéd csupán egy PR-bakiból ered.

Xbox All Access - 132 dollárt is spórolhatnánk...

... ha az USA-ban élnénk. A múlt heti pletykák után mára hivatalos megerősítést nyert a Microsoft új előfizetési lehetősége, melynek során bizonyos havidíjért cserébe nemcsak játékokat, hanem magát a konzolt is megkaphatjuk.

Assassin’s Creed: Odyssey - vadászat a medúzára

Októbertől sanyarú sors vár a mitológiai teremtményekre... Új, kommentárral kiegészített videó látott napvilágot „The Hunt for Medusa” címmel, melyben az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztett harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

Frissítve: Cyberpunk 2077 - az első gameplay videó

A CD Projekt RED pár órája egy meglehetősen különös élő közvetítést indított a Twitchen Data Transmission in Progress_ címmel, amin egy jelenleg még megfejtés nélküli kódot láthatunk.

Battlefield V - a sugár nyomában

Egyelőre még távolinak tűnik a stabil 60 fps a valós idejű sugárkövetés mellett - erről árulkodik egy új videó -, ám a DICE-nak még van ideje befoltozni a hibákat megjelenésig. Reméljük, egy tökéletesen polírozott játékot kapunk októberben!

Érkezik a Streets of Rage 4

Újabb retrojáték a láthatáron! A DotEmu, a Guard Crush Games, és a Lizardcube hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a 1990-es évek legendás beat ’em up-sorozatának új részét.