Hírarchívum - 2018. szeptember

Csúszik a Ride 3 megjelenése

A Milestone megerősítette, hogy a kétkerekűek szerelmeseinek kicsit többet kell várnia a Ride legújabb részére, a csapat ugyanis úgy döntött, három héttel eltolja a játék megjelenését.

Befutott az Űrdongó második előzetese

Ha már untad a Michael Bay-féle Transformers-filmeket, akkor itt a remek alkalom, hogy adj egy utolsó esélyt a franchise-nak. Az Űrdongó ugyan egyetlen karakterre koncentrál, de úgy tűnik, nem az agyatlan akcióról fog szólni.

Red Dead Redemption 2 - a Devolver elhozná PC-re

A Red Dead Redemption folytatása a premier napján biztosan elkerüli az asztali gépeket, de a játékok kiadásával is foglalkozó Devolver a Twitteren már viccesen jelezte, ők szívesen orvosolnák majd ezt a problémát.

Vampyr - a héten jönnek az új nehézségi szintek

A Focus Home Interactive megerősítette, hogy a nyár elején bemutatott két új nehézségi szint ezen a héten érkezik egy friss javítás kíséretében. Így most sokkal jobban skálázódik majd a kihívás.

Hitman 2 - fedezzük fel Kolumbia szépségeit!

Nemrég mutatkozott be a Hitman folytatásának egyik új helyszíne, Kolumbia, amit az IO Interactive és a Warner Bros. az idei EGX-en részletesebben is bemutatott. Igaz, konkrét játékmenetet most sem kapunk.

HWSW: Magasak maradhatnak a memóriaárak?

A piacvezető gyártó, a Samsung jövő év elején visszafoghatja a termelést, így kontrollálva az árfolyam alakulását. Ha a többi gyártó is így teszi, akkor magasan maradnak az árak.

TGS 2018: Final Fantasy XV - jön a crossbranding

Minden irányba bővül a Final Fantasy XV univerzuma. Egy halom új crossover-tartalmat jelentett be a Square Enix, a keresztpromócióban részt vesz a Shadow of the Tomb Raider és a Terra Wars is.

Switchen is megjelent a Risk of Rain

A Nintendo hibridkonzoljának jól állnak a roguelike platformerek, ebből a névsorból pedig nagyon hiányzott már a Risk of Rain. A Hapoo Games nem sokat foglalkozott a felvezetéssel, minden előzetes bejelentés nélkül kiadták Switchre is a játékukat.

TGS 2018: DMC 5 - jönnek a mikrotranzakciók

Úgy tűnik, hogy a Devil May Cry 5-öt sem ússzuk meg mikrotranzakciók nélkül. A szériában már jól ismert Divinity Statue-k ezúttal valódi pénzért is árulnak majd Red Orbokat, ezzel pedig már a játék elején előnyre tehetünk szert.

TGS 2018: Befutott az első Left Alive gameplay

A Front Mission univerzumában játszódó Left Alive is megkapta az első játékmenet-videóját a Tokyo Game Show színpadán. Lássuk, hogy mit tud a fedezékharcos taktikázást és a hatalmas mecheket ötvöző túlélőjáték.