Hírarchívum - 2018. szeptember

Elérhető az Insomnia: The Ark

A Studio Mono nem kapkodta el a dieselpunk RPG-je fejlesztését, kilenc évig kotlott rajta, miközben egy sikeres Kickstarter-kampányt is levezényelt. De a várakozásnak vége, végre a boltokban az Insomnia: The Ark.

Próbáld ki a hétvégén a Soul Calibur VI-ot!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Bandai Namco verekedős játékának premierjéig, de a kiadó jóvoltából ezen a hétvégén ingyen nyúzhatjuk a Soul Calibur VI-ot. Tartalmilag erős a béta, még Geralttal is nyomulhatunk.

Tropico 6 - El Presidente bétázni hív!

Az előrendelők közt már most elstartolt a Tropico 6 bétatesztje, El Presidente pedig komoly érveket hoz fel amellett, hogy miért illene nekünk is csatlakoznunk. Ha ma csak egy trailert néztek meg, akkor ez legyen az!

Megkapjuk a The Sinking City pályaszerkesztőjét

A The Sinking City felett bábáskodó Frogwares nyilvánosságra hozza majd azokat az eszközöket, melyekkel legújabb játékuk helyszínét készítették. A pályaszerkesztővel órák alatt teljes városrészeket generálhatunk!

Fortnite - elrajtolt a Darkness Rises

Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, amely a hátborzongató Darkness Rises alcímet kapta. Ismét jócskán megváltozik a térkép, harcba indulnak velünk a kisállatok, és itt az új Battle Pass is, tele mindenféle agyament kozmetikai cuccal.

Ezekkel a címekkel indít a Discord webshopja

Valószínűleg nem sok itteni játékosnak kell bemutatni az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kommunikációs platformját, az viszont meglepő lehet, hogy a Discord hamarosan felveszi a versenyt a Steammel. Mutatjuk az első játékok kínálatát.

Sea of Thieves - megérkezett a Forsaken Shores

Újabb jókora tartalmi frissítésnek örülhetnek a Sea of Thieves kalózai. Az új ingyenes DLC új küldetésekkel, evezős csónakokkal és egy veszélyes, vulkanikus régióval fűszerezi meg a tengeri haramiák életét.

Skrillex szállítja a Kingdom Hearts III főcímdalát

Mi sem számítottunk rá, hogy Donald kacsa és Elza mesebeli kalandjai alatt épp egy Skrillex-track fog pörögni. A dubstep DJ nagy rajongója a Kingdom Hearts-sorozatnak, így egy különleges főcímdallal járul majd hozzá a harmadik részhez.

HWSW: Az Xbox-kontroller mindent visz PC-n

A Steam felhasználói között az Xbox-kontroller a legnépszerűbb, de a Steam Controllerrel játsszák messze a legtöbbféle játékot. A Valve kutatása szerint a DualShocknak sincs mit szégyellnie.

Novembertől végleg reszeltek a WildStarnak

A Carbine Studios egy újabb blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a szeptemberben beharangozott stúdióbezárás a WildStar végét is jelenti. Most kiderült, mikor húzzák ki a dugót a szerverekből.