Hírarchívum - 2018. szeptember

Folytatást kap a Lone Echo

A The Order: 1886 fejlesztője, a Ready at Dawn mostanság VR-ban utazik, legújabb címük a Lone Echo folytatása lesz. Visszatérünk a Szaturnusz gyűrűire Jacket, a fejlett kibernetikai M.I.-t irányítva.

Tudjuk, mikor megy Early Accessbe a Visage

Egy éve hallottunk utoljára a SadSquare Studio pszichológiai horrorjátékáról, amit nem titkoltan a P.T. ihletett. A premier már körvonalazódni látszik, igaz, csak a korai hozzáférésű verzióról van szó. Emellett gépigény és trailer érkezett.

Ace Combat 7 - ezt tudja a PC-s verzió

A Bandai Namco az NVIDIA-val közösen portolja PC-kre az Ace Combat következő részét. Ha kellően izmos vasad van, akár 8K felbontásban, supersamplinggel és nyitott framerate-tel élvezheted az arcade repülős címet.

Vader Immortal - VR-ban hódít a Star Wars

A tegnapi leleplezés után máris kezdenek szállingózni az Oculus Questre érkező játékok, melyek közül az egyik első a most bemutatott Vader Immortal, amiben a fénykardoké lesz a főszerep.

Ingyenes lesz a hétvégén a PC-s The Crew 2

A The Crew 2 semmi esetre sem nevezhető az év játékának, mind kritikailag, mind pedig a játékosok értékelése alapján megosztó alkotás lett. Most a Ubisoft egy ingyenes hétvégével igyekszik megtolni a játék szekerét.

X-Men: Dark Phoenix - itt az első előzetes

Problémák ide vagy oda, úgy tűnik, jövő év elején csak befut a következő X-Men-film, amire komoly feladat hárul, hiszen az Apokalipszis után nem biztos, hogy még egy bakit elvisel a franchise. És talán ezen múlik a The New Mutants sorsa is.

Két körön át száguld a DiRT Rally 2.0

Még csak alig egy napja rántotta le a Codemasters a DiRT Rally új epizódjáról a leplet, ám máris két látványos gameplay videóval örvendeztetett meg minden ralirajongót. Úgy néz ki, jövőre is el leszünk kényeztetve versenyjátékok terén.

Squishies - VR-kalandok a gyermeki fantáziában

A Brainseed Factory új játéka nem kíván többet, mint egy apró szünetet hozni a játékos életébe, hogy felelevenítse, milyen felhőtlenül boldog is tud lenni a gyermekkori fantázia birodalma. Ehhez pedig a PS VR igazán jó választásnak tűnik.

100 GB felett a Red Dead Redemption 2

Gyorsan közeledik a Rockstar Games idei alkotásának a megjelenési dátuma, így nem csoda, ha folyamatosan újabb és újabb infók derülnek ki a játékról. Ezúttal a Red Dead Redemption 2-nel érkező PlayStation 4 Pro-bundle doboza árulkodott.

Oculus Quest - szintet lép az Oculus VR-szemüvege

Bejelentették az Oculus új, önmagában működő komplett VR-szemüvegét, az Oculus Questet. Az előzetes alapján pedig nem kisebb feladatot vállaltak a készítők, mint elhozni a következő szintjét a videojátékoknak.