Hírarchívum - 2018. szeptember

Fortnite - teljes a cross-play lefedettség

A Sony végre engedett, és a most induló PlayStation 4-es nyílt Fortnite-bétában már lehetővé teszik, hogy a játékosok más platformok játékosaival is játszhassanak, emellett az eredményeinket is átvihetjük majd a különböző változatokba.

Befutott a PlayStation Plus októberi felhozatala

Ami azt illeti, ez a hónap is egész ígéretes lett. Persze nem annyira, mint a Destiny 2-vel és God of War III: Remastereddel tomboló szeptemberi játékáradat, de a horrorrajongóknak garantáltan lesz októberben pár álmatlan éjszakájuk…

Tényleg érkezik PS4-re a Castlevania Requiem

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a Konami hivatalosan is bemutatta a Castlevania Requiemet, ami lényegében a sorozat két régebbi részének a gyűjteménye lesz. A csomag kizárólag PlayStation 4-re jelenik majd meg.

Csúszik a Jagged Alliance: Rage!

A Cliffhanger Productions és a HandyGames mindenféle indoklás nélkül jelentette be ma délután, hogy az eredetileg erre a hétre tervezett premiert nem tudják tartani, így a játék csak decemberben mutatkozik be.

Íme, a Games with Gold októberi kínálata

Bemutatkozott a Games with Gold októberi felhozatala, ami a múlt havi visszafogottabb kínálat vonalán halad tovább. A Gold-előfizetők ezúttal a Hitman: Blood Money-val és az Overcooked első részével gazdagodnak többek között.

Forza Horizon 4 - hetente jönnek az új tartalmak

Nyakunkon a Forza Horizon 4 megjelenése, a Playground Games pedig elárulta, hogy milyen frissítésekre számíthatunk a premier után. Hetente jönnek az új évszakok és tartalmak.

Jövőre mutatkozik be a DiRT Rally 2.0

A tegnapi beharangozó után a Codemasters hivatalosan is lerántotta a leplet a DiRT Rally második felvonásáról. A folytatás jövő év elején jelenik meg, PC mellett konzolokra is.

Absolver - traileren az új kiegészítő

Downfall címen érkezik az Absolver új, teljesen ingyenesen beszerezhető kiegészítője, mely új játékmódot, PvE-csatákat és harcstílusokat hoz a játékba PlayStation 4-en és PC-n egyaránt.

Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

Mint minden hónapban, októberben is újabb címekkel bővül a Microsoft Xbox Game Pass katalógusa. Ezúttal ráadásul eléggé ütős címekkel; a hét új játék között szerepel többek közöttt az október 2-án érkező Forza Horizon 4 is.

Történeti trailert kapott a Starlink: Battle for Atlas

A Ubisoft jóvoltából újabb előzetes érkezett, melyen ezúttal a játék története került a középpontba. Az Equinox legénységéhez csatlakozva Grax és elfeledett légiója ellen vehetjük fel a harcot, hogy megmentsük a galaxist a pusztulástól.