Hírarchívum - 2018. szeptember

Később kerül mozikba az új Hellboy

A halasztás hátterében azonban ezúttal nem valami produkciós probléma áll, hanem jó eséllyel a stúdió magabiztossága, ugyanis a jellemzően gyengébb januárról a nyári moziszezon előfutárának is tekinthető áprilisra tették át a bemutatót.

Generation Zero - hamarosan elrajtol a béta

Mostanában eléggé elfoglalt a svéd Avalanche Studios, de még ez sem lehet akadálya annak, hogy hamarosan elrajtoljon kooperatív lövöldéjük, a Generation Zero zárt, meghívásos bétatesztje.

Devil May Cry 5 - mindent a folyamatos akcióért

Matt Walker, a Capcom producere egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy PlayStation 4 Prón is simán hozni fogja a játék 4K felbontás melletti stabil 60 fpst.

Geralt is beköszön a Thronebreaker új trailerében

Befutott a Gwent-kiegészítőből teljes értékű RPG-vé érett Thronebreaker: The Witcher Tales legújabb sztorielőzetese. Meve királynő a Fehér Farkassal, azaz Rívai Geralttal is összefut majd, legalábbis a videó szerint.

Hamarosan itt a Sinner: Sacrifice for Redemption

Eredetileg idén áprilisra ígérte a Dark Star Game Studios a Sinner: Sacrifice for Redemptiont, ám ez a terv nem jött össze. Ma azonban napra pontos dátumot kaptunk - ezek szerint már ebben a hónapban áldozhatunk a győzelemért.

Márciusban jön a Total War: Three Kingdoms

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy az ősi Kínában játszódó Total War: Three Kingdoms jövő márciusban kerül a boltok polcaira. A rajongók a limitált kiadás mellett is dönthetnek, amely egy igényes kétoldalas posztert tartalmaz.

Bővített trailereken a Project Judge

Ha a Tokyo Game Showra élesített előzeteseket kevésnek találtad, akkor most hosszabban is belenézhetsz a Yakuza-sorozat alkotóinak új játékába, a Project Judge-ba. Megismerkedhetünk a sztorival, a harcokkal és a minijátékokkal is.

Nem kapható, de nincs baj a The Walking Deaddel

Miután a The Walking Dead: The Final Seasont eltávolították a digitális boltok kínálatából, a Telltale tisztázta a helyzetet. A stúdió csak egy külsős csapatot keres, hogy befejezzék Clementine kalandját.

Így kezdődik a Fallout 76, dátumot kapott a béta

Megeredt a Bethesda nyelve, most már tudjuk, mikor indul pontosan a Fallout 76 bétatesztje. Első körben az xboxosoknak nyílnak meg a szerverek, majd egy héttel később a PS4-en és PC-n is játszhatunk. Befutott az ingame intro is.

Ron Perlman a Monster Hunter-film fedélzetén

A népszerű színész is csatlakozott Milla Jovovich-hoz a közelgő Monster Hunter-film színészgárdájába. Perlman mellett T.I. Harrist is láthatjuk a szörnyvadászós játék adaptációjában, amit a jövő hónapban kezdenek forgatni.