Hírarchívum - 2019. október

Korai demót kapott a Carrion

A Devolver idei E3-as showjának egyik legnagyobb sztárja, a Carrion egy félórás ízelítővel csalogatja az érdeklődőket. Érdemes azonban hamar lecsapni rá, ugyanis a demó csak egy hétig lesz elérhető.

Legitim fejlesztői eszközzé válhat a Dreams

A Dreams felhasználói bebizonyították, hogy amit megálmodhatunk, az valósággá is válhat. Némi odafigyeléssel és kellő kitartással teljes értékű játékokat készíthetünk a Media Molecule programján belül, ezeket pedig egy napon ki is adhatjuk.

A Joker lett a legjövedelmezőbb R-besorolású film

Egy másik képregénysztárt döntött le a Joker a felnőtt besorolású mozifilmek sikerlistáján. Todd Phillips filmje a hét végére több mint 800 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet.

Mobilos stúdiót vásárolt a Bethesda

A számos PC-s és konzolos projekt mellett a Bethesda Softworks nem feledkezik meg a mobilos piacról sem. Ennek nyomán felvásároltak egy kifejezetten mobiljátékokra szakosodott stúdiót, az Alpha Dog Gamest.

Már szinte biztos, hogy érkezik a Diablo IV

Nagyon meglepődnénk, ha az idei BlizzConon nem lepleződne le a Diablo IV. A korábbi leakek után (és azokat megerősítve) újabb részletek derültek ki a játékot emlegető artbook kapcsán.

Visszatér a Steamre az EA?

Hiába keressük mostanában az EA újabb PC-s játékait a Steam könyvtárában, hiszen azok zöme kizárólag a vállalat saját platformján, az Originen jelenik meg. Úgy tűnik, hogy ez a szokás hamarosan megváltozik.

A Modern Warfare nem tűri a gyerekgyilkosokat

A minap megjelent Call of Duty: Modern Warfare nem finomkodik - rengeteg megrázó képsorral találkozhatunk a története során. Az Infinity Ward csapata azonban egy ponton mégis meghúzza a vonalat... egy easter egg segítségével.

Mario és Sonic olimpiája a reptéren is utolér

A Nintendo Switch egyik legjobb tulajdonsága, hogy pillanatok alatt kigyomlálja az unalmas várakozással töltött perceket vagy órákat. Miért ne játszhatnánk pár olimpiai sportjátékot a késő repülőre várva?

George Millernek is tetszik a Death Stranding

A kritikusok és a bennfentesek kezében már megfordult a Death Stranding, így a játék eljuthatott a Mad Max-filmek rendezőjéhez is. George Miller elismerő szavakkal illette Kojima produkcióját.

Zokni jár a felújított SpongyaBob-játékhoz

Elég vad gyűjtői kiadást kapott a SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated. A Shiny vagy F.U.N. Edition mellé egy remekül festő szobor, néhány matrica és print, na meg egy pár frissen vasalt zokni jár.