Hírarchívum - 2019. október

Mike Ybarra a Blizzardhoz igazolt

Kiderült, hogy hol folytatja pályafutását Mike Ybarra, a Microsoft Xbox-részlegének korábbi alelnöke. Az úriember a BlizzCont követően a Blizzard Entertainment sorait erősíti majd.

The Long Dark - itt a harmadik felvonás

Megérkezett az eredetileg még 2018 decemberére ígért The Long Dark - Episode Three: Crossroads Elegy, mely a rajt alkalmából még egy roppant hangulatos előzetest is kapott.

Dying Light - ellátogatunk a Left 4 Dead világába?

Valami készül a Techland háza táján. Amíg a Valve továbbra sem iparkodik egy Left 4 Dead-folytatással megörvendeztetni a rajongókat, addig a Dying Light készítői egy jókora látogatást terveznek a Left 4 Dead 2 birodalmába.

Death Stranding - Conan O’Brien is feltűnik a színen

Conan O’Brien a legutóbbi esti showműsora során a Hideo Kojima főhadiszállásán tett látogatását mutatta be, mely során izgalmas részleteket tudhattunk meg többek között Norman Reedus meztelen felsőtestéről is.

Először mozog a Command & Conquer Remastered

Megérkezett a klasszikus Command & Conquer felújított változatának első előzetese, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlesztettek a készítők az 1995-ös alkotás grafikáján.

2020-ra csúszik a konzolos Two Point Hospital

A PC-n mind a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvendő, műfajában már-már egyeduralkodó Two Point Hospital konzolos verziójával nem bírták tartani a lépést a fejlesztők, az eredetileg idénre tervezett megjelenés 2020-ra csúszik.

Cyberpunk 2077 - 20 milliós eladás egy év alatt?

A CD Projekt jövőre érkező alkotása már most akkora durranás, hogy a Bloomberg újságírói feltették a kiadót a top 50 vállalat közé, melyekre érdemes lesz 2020-ban odafigyelni. A lista mellé még egy elemzés is érkezett a várható eredményekről.

Havi 12 fontos előfizetést indított a Fallout 76

Megérkezett a Fallout 76 legújabb frissítése, amely végre engedélyezi a privát szerverek létrehozását. Igen ám, de ezt a Bethesda egy 12 fontos prémium havidíj mögé zárta néhány egyéb hasznos tárgy társaságában.

Közös horrorjátékon dolgozik Swery és Suda 51

Hotel Barcelona. Ezen a néven fut jelenleg az a horrorjáték, amin együttes erővel dolgozik Goichi "Suda 51" Suda és Hidetaka "Swery65" Suehiro. A két nagy sikerű játéktervező a Devolvernél kalapol a projekt megvalósításához.

Battlefield V - irány a Csendes-óceán!

Egy látványos előzetes kíséretében mutatkozott be a Battlefield V következő nagy frissítése, a War in the Pacific. Ahogy azt a cím is sugallja, a csendes-óceáni hadszíntér lesz a következő állomásunk, ahol ellátogatunk pár ismerős helyszínre is.