Hírarchívum - 2019. október

Égetően friss újdonságok a World War Z-ben

Kill it with Fire címen megkapta a második hatalmas frissítését a World War Z, melyben nem csak a kevés pálya okozta kellemetlenségeket orvosolják, de még egy lángszórót is kapunk, amivel odapörkölhetünk a zombiknak.

The Outer Worlds - fél óra az új rekord

Még csak ki sem hűlt a The Outer Worlds aranylemeze, a speedrunnerek nem kímélték az alkotást, és máris 30 perc környékére szorították az amúgy akár 100 óráig is elnyújtható történet végigjátszását.

Utolsó előzetesén a Star Wars Jedi: Fallen Order

Ugyan még bő két hét van hátra a játék megjelenéséig, azonban a Steammel való kooperáció felélesztésének apropóján az EA elérkezettnek látta ellőni a launch trailert. Remekbe szabott kedvcsinálón a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Kingdom Come: Deliverance - jöhetnek a modok

A Warhorse Studios hivatalosan is elérhetővé tette a középkori alkotásának modkészítő segédprogramját. Mi már alig bírjuk kivárni az első Gyűrűk Ura és Trónok harca témájú modok érkezését!

Ismét elrajtolt a Super Monkey Ball: Banana Blitz

Az eredetileg 2006-ban, Nintendo Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz egy friss trailer társaságában megkapta felújított verzióját, mely konzolokon a mai naptól fogva játszható, míg a PC-seknek még pár hétig várniuk kell a rajtra.

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.

Újabb bevetés a GTFO világában

Ismét érkezett némi gameplay felvétel a Payday veteránjaiból álló 10 Chambers Collective stúdió kooperatív alkotásából. Taktikus csapatmunka, óriási szörnyek és a félhomályban mozgolódó sötét árnyak várnak ránk.

Dragon Ball Z: Kakarot - Majin Vegeta is színre lép

Ismét belenézhetünk a Dragon Ball Z: Kakarot játékmenetébe. A Bandai Namco nyílt világú bunyós szerepjátéka az eredeti Dragon Ball Z történetét meséli el, de Goku mellett számos más karaktert is irányíthatunk - köztük Majin Vegetát is.

Frissítve: Overwatch 2 - kiszivárgott részletek

Sokan csak Overwatch 2-ként hivatkoznak rá, de feltehetően az Overwatch következő fejezetéről érkeztek a frissen kiszivárgott infók, melyek új játékmódról, PvE-küldetésekről és egy titokzatos hősről szólnak.

A Sony a PS6-tól PS10-ig minden védjegyet lefoglalt

Ebből persze nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, az viszont tuti, hogy a Sony Interactive Entertainment hazai ága biztosra ment. A PS10-ig bezárólag lefoglalták a PS-védjegyeket.