Hírarchívum - 2019. október

Blacksad: Under the Skin - 25 perc nyomozás

Némi csúszás után ugyan, de hamarosan piacra kerül a Blacksad: Under the Skin. A népszerű képregénysorozat alapján készült interaktív detektívsztori egy eltűnt bokszoló ügyét járja körül. Nézzünk is bele a játékmenetbe!

Mégsem készít Star Wars-filmet Weiss és Benioff

A Trónok harca készítői visszaléptek a Lucasfilmmel kötött megállapodásukból, így nem ők írják majd a 2022 decemberére datált Star Wars-mozit. A páros idő hiányában, a Netflix javára hozta meg a döntést.

World of Warcraft - visszatérhet a Lich King

Valójában sosem ment sehova, de úgy tűnik, hogy a Lich King központi szerepet játszhat a World of Warcraft következő kiegészítőjében. A szivárgások ezúttal egyenesen a Blizzard fizikai boltjához vezethetők vissza.

Íme, a The Mandalorian második előzetese

Két hét múlva esedékes az első élőszereplős Star Wars-sorozat premierje, ennek apropóján tehát újra belenézhetünk a The Mandalorian jeleneteibe. A látványos összeállítás a messzi-messzi galaxis borongósabb oldalát mutatja be.

Traileren a Vampire - Coteries of New York

2021-ig minden évben kapunk egy Vampire: The Masquerade-játékot, kezdve az idén decemberben megjelenő Coteries of New Yorkkal. A PC-re és Switchre érkező kalandjáték most előzetest is kapott.

Eredetileg filmnek készült az Obi-Wan-sorozat

Úgy tűnik, beszédes kedvében van a fiatal(abb) Obi-Wan Kenobit alakító Ewan McGregor, most éppen egy régi pletykát erősített meg hivatalosan is: igen, az Obi-Wan Kenobi-sorozatot eredetileg filmnek szánták.

Így fest majd a filmes Sonic új külsője?

Kalandosan indult a Sonic-film pályafutása, elvégre a rajongók nem fogadták épp kitörő szeretettel a filmes Sonic dizájnját - ami persze nem meglepő, mert tényleges förtelmesen festett. Vajon az átalakított külső jobban fekszik majd?

Launch traileren a Need for Speed: Heat

Nem kell már sokat várni a Need for Speed: Heat megjelenésére, az Electronic Arts ennek apropóján pedig kiadta a játék launch trailerét. Dupla öröm, hogy akár te is készíttethetsz egy egyedi, személyre szabott verziót belőle.

Újabb Fortnite-szivárogtatót perelt be az Epic

A Fortnite egyik tesztelője úgy gondolta, jó ötlet a titoktartási szerződését megszegni, és szivárogtatni egy kicsit a Chapter 2 újdonságairól. Az Epic Games nem igazán díjazta a döntését.

A Disney nem engedi el A Karib-tenger kalózait

Lapértesülések szerint újra sínen van a Pirates of the Caribbean rebootja, ezúttal állítólag a Csernobil és a korábbi epizódok írója állt össze, hogy összehozzák a film forgatókönyvét.