Hírarchívum - 2019. október

Elrajtolt a MediEvil

És ezzel együtt megkapta az utolsó előzetesét is. Sir Daniel a mai naptól megújult formában vág neki a régi kalandoknak, hogy egyszer s mindenkorra legyőzze legfőbb ellenlábasát, Zarokot, a gonosz varázslót.

Novemberben érkezik a Narcos: Rise of the Cartels

Megkapta a megjelenési dátumot a Netflix-féle sorozaton alapuló, körökre osztott taktikai játék. Még pár hét, és kipróbálhatjuk milyen az, ha az orrunk előtt dúl a világ egyik legnagyobb drogháborúja.

Élőszereplős előzetesen a The Coma 2

Halloweenre készülve egy újabb előzetest kapott a The Coma 2: Vicious Sisters címmel érkező, koreai horrorjáték, melyet pár hét múlva már ki is próbálhatunk korai hozzáférésű állapotban.

Switchre nyargal a Call of Juarez: Gunslinger

A Nintendo játékosai sem maradnak 2019-ben vadnyugati kalandok nélkül! A Techland csapata úgy döntött, hogy elhozzák Nintendo Switchre is az eredetileg 2013-ban megjelent, párbajhősökkel és dinamitokkal teli Call of Juarez: Gunslingert.

Megérkeztek az Epic legfrissebb ajándékai

Már tölthetőek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal a Layers of Fearrel melegíthetünk a halloweenre, és az agyunkat is megtornáztathatjuk a Q.U.B.E. második részével.

Több Ubisoft-cím, köztük az új Watch Dogs is késik

Ez a nap a nagy késésekről szól: a Ubisoft bejelentette, hogy elhalasztja a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six: Quarantine és a Gods & Monsters megjelenését, miközben azt is beismerte, hogy az új Ghost Recon gyengén szerepel.

Wonder Woman 1984 - közeleg az első trailer

Habár eredetileg idén novemberben kellett volna mozikba kerülnie a Wonder Woman folytatásának, végül csak jövő nyáron debütálhat a film. Azért a rajongókat így is kárpótolják majd a készítők, méghozzá az első trailerrel.

Frissítve: Csúszik a The Last of Us: Part II

Alig örömködtük ki magunkat azon, hogy a Sony bejelentette a The Last of Us: Part II megjelenési dátumát, most a Kotaku arról ír, hogy elhalasztották a megjelenést. A pletykák szerint tavasszal jöhet a várva-várt játék.

Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Under Fire II

Úgy tűnik, végre a nyugati játékosokhoz is eljut a Kingdom Under Fire II. A több mint tíz éve készülő MMORPG-RTS hibrid napra pontos megjelenési dátumot kapott, és egy új gameplay trailert is tudunk mutatni hozzá.

Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.