Hírarchívum - 2019. október

HWSW: Nincs jobb játékra az Intel csúcsprocijánál?

Bejelentette új mainstream csúcsprocesszorát az Intel. A Core i9-9900KS az i9-9900K magasabb órajelekre felcsavart variánsa, amelynél a chipgyártó szerint jelenleg nincs erősebb gamer CPU a piacon - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Xbox All Access - Scarlettre válthatnak az előfizetők

A Microsoft visszahozza az Xbox All Accesst, aminek a keretein belül részletre vásárolhatnak Xbox One-t a támogatott országokban élő játékosok. Újdonság, hogy ők jövőre frissíthetnek a Scarlettre is.

Hivatalos: PC-re is megjelenik a Death Stranding

Miközben a PlayStation 4-tulajok tűkön ülve várják a Death Stranding megjelenését, a Kojima Productions szólt, hogy jövőre PC-n is tiszteletét teszi a Norman Reedus főszereplésével készült játék.

Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.

Katasztrofális lett a WWE 2K20, a Sony visszatérít

Kevés olyan játék jelenik meg manapság, ami tényleg olyan mértékben játszhatatlan a lépten-nyomon felbukkanó hibák miatt, mint a pankrációs WWE 2K20. Öröm az ürömben, hogy PlayStation 4-en legalább visszatérítik az árát.

Eredetileg 3DS-re tervezték a Minecraft Dungeonst

Újabb fejlesztői napló látott napvilágot a jövő tavasszal esedékes játékról, mely a Minecraft rémisztő ellenfeleivel és halálos csapdáival teli kazamatákba kalauzolja el a játékosokat. Nagyot változott az alkotás az eredeti tervekhez képest.

Final Fantasy VII Remake - ízelítőn a minijátékok

A Thailand Game Show 2019 során egy külön blokkot áldoztak a felújított Final Fantasy VII-re, ahol a játék producere, Yoshinori Kitase osztott meg friss infókat a bossfightok dinamikájáról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hétfő reggelre, és ezzel együtt egy újabb hét izgalmas játékmegjelenéseire virradt. Ugyan a legnagyobb durranások ezúttal a különböző átiratok és portok lesznek, de azért Luigiban bízhatunk, aki jön, és megmenti a hetet.

Kihajózott az Abandon Ship

Ébresztő, szárazföldi patkányok! Több éven át tartó Early Access-státusz után végre megkapta az 1.0-s verzióját a Fireblade Software csatahajós játéka, így már a bugok sem tarthatnak vissza attól, hogy a félelmetes Kraken nyomába eredjünk.

PC-re is befut a Panzer Dragoon: Remake

Eddig úgy tudtuk, kizárólag Nintendo Switchen játszhatunk a Panzer Dragoon felújított változatával, de idén a PC-s tábor is kipróbálhatja majd az eredetileg 1995-ben megjelent rail shooter újrázását.