Hírarchívum - 2019. december

Ingyen tölthető a Postal 2

A Wasteland 2: Director's Cut után újabb ajándékkal kedveskedik a GOG, ezúttal a Postal második részét csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül. Nem árt sietni, az akció hamarosan véget ér!

Xbox Series X - hívjatok csak Xboxnak!

A Microsoft a múlt héten jelentette be, hogy a következő generációs konzolja az Xbox Series X nevet viseli majd. A redmondiak azóta pontosítottak egy picit: a Series X a pontos modellnév, az új generáció egyszerűen Xbox néven fog futni.

Friss képeken a Final Fantasy VII Remake

Új képeket tett közzé a Square Enix a márciusban érkező Final Fantasy VII Remake-ről, melyeken több ikonikus karakter és helyszín felújított megjelenését is megcsodálhatjuk. Nehéz lesz még kivárni azt a három hónapot a megjelenésig…

Gladiux - Ave, Caesar, morituri te salutant!

Vadonatúj játékot jelentett be a Starcaster Games csapata, melyben a Római Birodalom korába repülhetünk vissza, hogy gladiátorként „Győzelem vagy halál!” felkiáltással vívjuk ki magunknak a dicsőséget.

Top Gun: Maverick - a legenda visszatér

Tom Cruise újból visszatér a légierőhöz, és a pilóták teljesen új generációjának tanítja meg, hogy miként élhetik túl a világ leggyorsabb párbajait a pilótafülkében. Persze azért ő sem marad végig a talajon.

No Man’s Sky - jön a valódi űropera

A ByteBeat címre hallgató legújabb frissítésben az űrbéli szintetizátorok kapják a főszerepet, melyekkel olyan futurisztikus hangzású műveket kreálhatunk, amilyeneket csak akarunk.

Battlefront II - érkeznek a Skywalker kora újításai

A világ legismertebb története a végéhez közeledik, a hét során bemutatkozik a Skywalker-saga utolsó mozis kalandja, mely előtt a DICE csapata egy regiment új tartalommal tiszteleg a Battlefront II-ben. Mutatjuk is, hogy mi vár ránk!

Konzolokra is eljutnak a Red Dead II PC-s extrái

PlayStation 4-en már elérhetőek, Xbox One-ra pedig januárban futnak be a Red Dead Redemption II PC-s változatának extrái. Itt persze nem a grafikai újdonságokra kell gondolni, hanem a tartalmi kiegészítésekre.

Amerikai toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Hiába érkezett több komolyabb kihívó is, az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint novemberben is a Call of Duty: Modern Warfare volt a legkeresettebb játék.

Bukta az egyik főszereplőjét a Gyűrűk Ura-sorozat

Lapértesülések szerint mégsem szerepel majd az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatában Will Poulter, aki a korábbi információk az egyik főszereplőt alakította volna. Poulter idő hiányában nem tudja vállalni a projektet.