Hírarchívum - 2019. december

Késik a Final Fantasy: Crystal Chronicles újrázása

Az eredeti tervek szerint januárban került volna boltokba a Final Fantasy: Crystal Chronicles remasterelt kiadása, erre azonban mégsem kerül sor. Most nyári megjelenéssel számolnak a készítők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét az új Star Warsról szól majd, de azért a videojátékos premierek között is találunk olyan finomságokat, amelyekre érdemes lehet ráúszni a karácsonyt megelőző napokban.

Brit toplista: ismét a Modern Warfare az élen

Az év végéhez közeledve komolyabb megjelenésekre már nem számíthatunk, így a helyezéseket inkább a leárazások vagy a karácsonyi őrület határozza meg. A múlt héten még éllovas FIFA 20 most alulmaradt, csak a második helyet szerezte meg.

Több Dungeons & Dragons-játék is készülőben van

A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks a GamesIndustry.biz oldalnak adott interjúban elárulta, hogy ismét aranykorát élheti majd a Dungeons & Dragons, hiszen legalább hét vagy nyolc játék is készül a világ alapján.

Közel 1,5 milliárd dollárt termelt idén a PUBG Mobile

Nagyon jót tett a PUBG mobilos változatának, hogy kicsit átdolgozva, de újra kiadták Kínában, a népszerű battle royale-játék mobilos kiadása ugyanis idén közel 1,5 milliárd dollárt termelt.

Ismét a Syphon Filter feltámasztásáról pletykálnak

Mostanában nemigen vagyunk lopakodós játékokkal eleresztve, így kifejezetten nagy húzás lenne a Sony részéről, ha tényleg visszahozná egyik legendás sorozatát. Ezúttal John Garvin posztolt egyet Twitteren.

Mozifilmet kap a Rabbids-sorozat?

A Deadline értesülései szerint sikeresen megállapodott egymással a Ubisoft és a Lionsgate, így elkészülhet a francia kiadó vicces vérnyulaira építő mozifilm. A filmstúdió állítólag már el is kezdte a munkálatokat.

Prologue - lövöldözés és battle royale nélkül

A múlt héten tartott The Game Awardson mutatkozott be Brendan "PlayerUnknown" Greene egy ideje már készülő vadonatúj játéka, a Prologue. A fejlesztésről nagyon keveset lehet tudni, de két fontos dolog most kiderült róla.

Újból felbukkant a Resident Evil 2 remake demója

Ezúttal ráadásul időkorlát nélkül, illetve még egy Resident Evil 3 remake teasert is eldugtak benne a Capcom fejlesztői, mely során a Nemesis hozza ránk a frászt a puszta kiáltásával. S.T.A.R.S.!!!

Receiver 2 - új részt kap a hiperrealisztikus shooter

A 2013-as Receiver struktúráját továbbgondolva és szebb grafikával felvértezve érkezik jövőre a Receiver 2, mely során 100 százalékosan realisztikus lövöldözésben lesz részünk, fizikai sérülésekkel és lepattanó golyókkal.