Hírarchívum - 2019. február

HWSW: Itt a Samsung összehajtható telefonja

Tegnap bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei. A koreai óriás átrajzolt Galaxy S-szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Animációs Alien-sorozat van készülőben?

Az Observer beszámolója szerint az Alien: Isolation VFX-munkáiért felelős Axis Animation R-besorolású animációs sorozatot készít a játék alapján. Úgy tűnik, a bekebelezés előtt álló Fox egy utolsó rohamot indít Alien-fronton.

Tévésorozatot kap a Skull & Bones

Még meg sem jelent, de a Ubisoft megerősítette, hogy máris tévésorozatot készít a Skull & Bonesból. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a produkciót még a játék megjelenése előtt elkezdik forgatni.

Törölték a PS4-es Overkill's The Walking Deadet?

Az ág is húzza a svéd Starbreeze csapatát. Nem elég, hogy pocsékul fogyott PC-n az Overkill's The Walking Dead, de most úgy néz ki, hogy az elhalasztott konzolos változatokból sem lesz semmi. A kiadó cáfolta a hírt.

Black Ops 4 - minden mögött a Replacer áll

Jó rég volt már, hogy tiszteletét tette a Call of Duty The Replacere, így időszerű volt, hogy visszatérjen a népszerű karakter. A Call of Duty: Black Ops 4 legutóbbi frissítése, az Operation Grand Heist szerencsére neki is helyet szorított.

A Steam bezárta a filmes könyvtárát

Tudtátok, hogy a Steamen is megvásárolhattátok a kedvenc filmjeiteket? Mi sem hibáztatunk érte, ha nem. A Valve videostreaming szolgáltatása olyannyira nem jött be, hogy a vállalat kukázta az egész rendszert.

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.

Megjelent a több zsánert is keverő Battlerite Royale

A Battlerite már önmagában is érdekes szerzet volt, a MOBA- és arénajátékokat keverő cím pedig most felöltötte a battle royale-köntöst is. Egy jókora frissítés kíséretében végre megjelent és ingyenessé vált a Battlerite Royale.

Olcsóbb lesz a World War Z, hála az Epic Store-nak

Úgy tűnik, hogy a játékosok is jól járnak azzal, hogy Epic Store-exkluzív lesz a World War Z PC-s változata. A Saber Interactive nagyobb részesedésének hála a tervezettnél 5 dollárral olcsóbban juthatunk majd hozzá a játékhoz.