Hírarchívum - 2019. április

E3 2019: A Dying Light 2 is ott lesz az idei E3-on

Ha eddig kétségek lettek volna efelől, akkor a Techland most elhessegette azokat - a 2019-es E3-on is megtúráztatják a Dyling Light 2-t. Ennek pedig igazán örülhetünk, hiszen rég hallottunk már a projekt felől.

Kingdom Hearts III - érkezik a Re:Mind DLC

A Square Enix nem hagyja magára a Kingdom Hearts III-at. Épphogy megjelent a Cricital mód, a stúdió máris bejelentette a következő DLC-csomagot, amely jó pár újdonsággal egészíti ki az alapjátékot.

A Smash Ultimate a legnépszerűbb verekedős játék

Alig néhány hónapja jelent meg, de máris a világ legkapósabb bunyós játékává vált a Super Smash Bros. Ultimate. A decemberben piacra dobott Switch-exkluzív már majdnem 14 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

Nintendo Switch Online - tízmillió előfizetővel

Elkönyvelhetjük, hogy nem hoztak rossz döntést a japánok, a Nintendo Switch Online havidíjas előfizetése igen népszerű lett. A fél éve futó szolgáltatás majdnem tízmillió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Megjelent a Yuppie Psycho, itt az utolsó előzetes

Kevés félelmetesebb dolog van annál, mint amikor az ember az első napját kezdi egy új munkahelyen. Persze lehet a dolgot tovább is cifrázni, például őrült kultistákkal és emberfeletti lényekkel.

Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.

Bemutatkozott a Persona 5 Scramble

A Persona 5 kibővített kiadása, a Persona 5: The Royale mellett egy másik projektről is lerántotta a leplet az Atlus csapata. A Persona 5 Scramble erősen épít majd a Dynasty Warriors elemeire.

Rengetegen töltötték le az ingyenes AC: Unityt

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Notre-Dame-ban történt súlyos tűzeset után ingyenessé tett Assassin's Creed: Unityt több mint hárommillió játékos töltötte le.

A Formula 2-vel erősít az F1 2019

Most júniusban jelenik meg a Codemasters gondozásában az aktuális Formula 1-játék, az F1 2019, ami egy jókora újdonsággal is előrukkol. A játék kibővül a Formula 2 teljes tavalyi szezonjával.

Minden, amit tudni kell a Fade to Silence-ről

A THQ Nordic kiadott egy szuper összefoglalóvideót, amiben részletesen bemutatják a Fade to Silence összes fontosabb játékmechanikai elemét, így azt is megtudhatjuk, hogyan élhetjük túl a fagyos posztapokaliptikus világ veszélyeit.