Hírarchívum - 2019. április

Így fest Switchen a Saints Row: The Third

A jövő hét végén végre a Nintendo hibridkonzoljára is befut a Saints Row: The Third, így már hordozható formában is élvezhetjük a nyitott világú paródiajátékot. Ráadásul a teljes csomagról van szó, minden DLC-vel megspékelve.

Kiszivárgott az első Borderlands 3-gameplay

Ugyan a Gearbox csak május 1-jén leplezte le volna hivatalosan a Borderlands 3 játékmenetét, egy rövid videó már most kiszivárgott a kooperatív shooterről. A képregényes design marad, de lesznek loot boxok is.

Íme, a Games with Gold májusi játékai

Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.

Dátumot kapott a Blacksad: Under the Skin

Szeptember végén debütál a Blacksad: Under the Skin, amiben egy olyan noir hangulatú nyomozás kellős közepébe csöppenünk, amit egy fekete párduc vezet. A képregény alapján készülő játékot a Runaway és a Yesterday fejlesztői készítik.

Májusban jelenik meg a Project Winter

Május végén kilép a korai hozzáférési státuszából a Project Winter, amiben nemcsak a zord időjárási körülmények és a vadon veszélyes vadállatai, hanem saját csapattagjaink árulásai miatt is aggódnunk kell majd.

Borzasztóan nagyot kaszált a Bosszúállók: Végjáték

Az előrejelzések egyértelművé tették, hogy a Bosszúállók: Végjáték letaszítja a trónról a Bosszúállók: Végtelen háborút, de erre az eredményre talán a Disney sem számított.

Brit toplista: kiváló rajttal nyitott a Days Gone

Múlt héten véget ért az április havi pangás és két nagyágyút is piacra eresztettek a kiadók. Végül a Days Gone jött ki győztesként, miután a szigetország legjobb idei nyitányát produkálta.

Star Wars: Skywalker kora - íme, a magyar előzetes

Befutott a Star Wars: Episode IX Star Wars Celebrationön levetített első előzetesének magyar változata, amiből az is kiderül, hogy itthon Star Wars: Skywalker kora címen fut majd decembertől a film.

Idén érkezik a Transport Fever 2

A Transport Tycoon remekül sikerült szellemi örököse idén ősszel folytatást kap: a Transport Fever 2 még összetettebb közlekedésszervező lehetőségekkel bővül. Az 1850-es évektől napjainkig fejleszthetjük a logisztikát.

Ace Combat 7 - ez várható a következő hónapokban

Ha beruháztál az Ace Combat 7: Skies Unknown szezonbérletébe, akkor a következő hónapokban három vadiúj repülő, fegyverzet és skin üti a markodat. A Bandai Namco egy friss trailerben mutatta be a közelgő DLC-ket.