Hírarchívum - 2019. április

Microsoft: kevesebb konzol, de több bevétel

A redmondi konzolgyártó közzétette a harmadik üzleti negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy bár a konzolok eladásai visszaestek tavalyhoz képest, a játékokból mégis több pénz folyt be.

Fejlesztőket toboroznak a Metroid Prime 4-hez

Januárban számoltunk be róla, hogy a Metroid Prime 4 fejlesztését újrakezdte a Nintendo. Azóta sincs különösebb fejlemény a Switchre érkező játékról, most viszont számos pozícióba keres munkaerőt a fejlesztőstúdió.

NBA 2K Playgrounds 2 - itt a cross-play támogatás

A tavaly októberben megjelent arcade kosárlabdás cím vadiúj frissítést kapott a minap. A tartalmi finomságok mellett a cross-play támogatás is bekerült a kalapba, így a PC-sek, az xboxosok és a Switch-tulajok együtt játszhatnak.

Mortal Kombat 11 - PC-n már 60 fps-sel

Nem is értjük, hogy a Mortal Kombat 11 egyes jelenetei miért kaptak 30 fps-es zárat, de szerencsére egy nemhivatalos moddal eltörölhetjük ezt a korlátozást. A kivégzések, a Krypt- és az átvezető jelenetek ezentúl 60 fps-sel száguldanak.

Kétmilliónál jár a Farming Simulator 19

December óta újabb egymillió kópia talált gazdára a Farming Simulator 19-ből, azaz a virtuális földművelés és állattenyésztés még mindig kedvelt szórakozás a rajongók körében.

Total War: Three Kingdoms - egyetlen trónért

Tizenkét hadvezér harcol egyetlen trónért a Creative Assembly ősi Kínában játszódó RTS-ében. A fejlesztők most egy olyan olyan előzetessel rukkoltak elő, amelyben az összes frakció vezetője bemutatkozik.

Rage 2 - traileren az előrendelői extrák

Külön jól járnak azok a játékosok, akik már most előrendelik az Avalanche Studios és az id Software szerelemgyerekét, vagy kapásból a Deluxe-kiadást választják. A legfrissebb előzetes az exkluzív jutalmakra fókuszál.

Egy hétig kipróbálható a Nintendo Switch Online

A Nintendo jóvoltából május 3-ig tolhatjuk a Mario Tennis Aces online demóját, ami mellé még a Nintendo Switch Online egyhetes próbaverzióját is hozzácsapják. Ha kíváncsi vagy a szolgáltatásra, remek alkalom belekóstolni.

Augusztusban érkezik a Madden NFL 20

Mint minden évben, ezúttal is augusztusban jelenik meg az aktuális Madden NFL-rész. Az idei változat borítóján a Kansas City kiválósága, Patrick Mahomes feszít majd. Az EA Tiburon még tisztább és bugmentesebb élményt kínál.

Ingyenes a Gone Home a Humble Store-ban

A számos díjjal illetett, eredetileg 2013-ban megjelent indie kalandjáték újra ingyenes lett. Ezúttal a Humble Store-ban zsákolhatjuk be a Gone Home-ot, és örökre a miénk marad a DRM-mentes verzió.