Hírarchívum - 2019. április

Érzelmes traileren a Detective Pikachu

Megszoktuk már, hogy a Detective Pikachu komolyabb előzeteseit a Warner pakolja fel a YouTube-csatornájára, míg a viccesebb kedvcsinálókat Ryan Reynolds osztja meg a saját oldalán. Most is a színész erősített egy videóval.

Mortal Kombat 11 - Frost fagyos hangulatot hoz

Hiába jelenik meg ma a Mortal Kombat 11, még mindig lehet valami újdonságot mutatni róla. Ezúttal Frost karakterbemutató-videóját nézhetjük végig, és úgy tűnik, kiszivárgott a DLC-karakterek listája is.

Jupiter & Mars - a posztapokaliptikus delfinkaland

Napokon belül elrajtol a Tigertron neonszínekkel, egyedi látványvilággal és VR-támogatással csalogató PlayStation 4-exkluzív kalandjátéka, mely a mai napon még egy hangulatos launch trailert is kapott.

Life is Strange 2 - teaseren a harmadik felvonás

Közeledik a Life is Strange 2 folytatása. Az új epizódhoz egy trailerszerűséget is kaptunk, és bár az valójában a teaser videó az Episode 2 záró képsoraiból, inkább a megosztás pontos dátumán van a hangsúly ezúttal.

Resident Evil 2 - CJ és Big Smoke színre lép

Legalábbis egy rajongói készítésű modnak hála, mellyel a Grand Theft Auto: San Andreas két ikonikus karaktere és több legendás fegyver is ellátogat a Resident Evil 2-remake világába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.

Traileren a Bloodborne-társasjáték

Április 23-án hivatalosan is elrajtol a Bloodborne világában játszódó társasjáték Kickstarter-kampánya, melynek beindításához máris befutott az első trailer. Hangulatos pályák, lootolás és bossfight is vár ránk.

Két hétig ingyenes a Street Fighter V

Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható a DLC-kkel és extra játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition PC-n.

Cuphead - mindenhol befutottak a switches újítások

Végre Nintendo Switchre is megérkezett a Cuphead, a hibridkonzolos port pedig néhány apróbb újdonságot is hozott a játékosok számára. Ezeket most az 1.2-es frissítés elhozta a többi platformra is.

Rune - mégsem lesz Early Access

A Human Head Games által készített Rune körül tavaly ősz óta akkora lett az érdeklődés, hogy a fejlesztőcsapat már nem kényszerül rá arra, hogy egy Early Access-verzióval támogassák a játékot. A végleges változat idén érkezik.