Hírarchívum - 2019. április

Kingdom Hearts III - megérkezett a Critical mód

Ha eddig nem találtál kellő kihívást a Kingdom Hearts III-ban, akkor bizonyára örülni fogsz a legújabb nehézségi szintnek. A Critical módban a HP-nk és a manánk kapásból feleződni fog, és az ellenfelek is keményebbek.

Most a Transistorra csaphatunk le az Epic Store-ban

A Supergiant Games szeretnivaló akció-RPG-jét zsákolhatjuk be ingyen a következő hét során az Epic Games Store-ban. Ki hitte volna, az instant klasszikus idén lett ötéves, de a játékmenete még mindig működőképes!

Ilyen lesz a Thinbloods frakció a Bloodlines 2-ben

A Sötétség Világában az újszülött vámpírokat Thinbloodoknak nevezik, ők még csodálkozva szemlélik megváltozott létüket. Az ő frakciójukat mutatja be a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 legújabb kedvcsinálója.

Friss előzetesen a Men in Black: International

Hamarosan a mozik műsorára tűzik a következő, Londonban játszódó Sötét zsaruk-filmet, amiben ezúttal Tessa Thompson és Chris Hemsworth párosa kapja a feladatot, hogy megmentse a világot.

Vadonatúj előzetest kapott a Swamp Thing

Május végén, a DC Universe streamingszolgáltatásán mutatkozik be a James Wan nevével fémjelzett Swamp Thing-sorozat. A közelgő premier alkalmából befutott az első komolyabb, tartalmasabb előzetes.

Planet Zoo - menedzselj egy állatkertet!

A Planet Coaster vidámparkjai és a Jurassic World Evolution dinóparkja után a Frontier egy állatkert menedzselését akarja a kezünkbe adni. A Planet Zoo kizárólag PC-re jelenik meg, valamikor most ősszel.

Switchre tart a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már tavaly óta elérhető Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition júliusban a Nintendo Switch-játékosok kegyeiért is megküzd.

Dátumot kapott a Super Mario Maker 2

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Super Mario-féle pályaszerkesztő, a Super Mario Maker folytatása, ami kizárólag Nintendo Switchen teszi tiszteletét, június utolsó hetében.

Days Gone - júniusban jön az első ingyenes DLC

A héten végre megjelenik a Bend Studio nyílt világú akciójátéka, a Days Gone, ami a premiert követően, valamikor júniusban máris megkapja első, teljesen ingyenes letölthető kiegészítését.

Nagyon jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

A SuperData Research legfrissebb jelentése szerint remekül teljesített eddig a Sekiro: Shadows Die Twice digitális változata - a több mint kétmilliós összeladás jelentős részét ugyanis nem a dobozos kiadás adta.