Hírarchívum - 2019. április

Hamarosan bemutatkozik az új Call of Duty?

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan hivatalosan is lehull a lepel a következő Cal of Duty-játékról, amit ezúttal az Infinity Ward csapata készít. Néhány szerencsés már ki is próbálhatta az új részt.

Persona 5: The Royal - hozzánk csak jövőre

Az Atlus és a Sega a Persona Super Live P-Sound Street 2019 koncerten vetítette le a Persona 5: The Royal első teljes értékű előzetesét, amiből kiderült, Japánban most októberben, mindenhol máshol csak jövőre jelenik meg a játék.

Anthem - csúsznak az Act 1 beígért újdonságai

Az Anthem premierjét követően a BioWare kiadott egy ütemtervet, ami a játék későbbi tartalmainak tervezett megjelenéseit foglalta össze. Az áprilisra és májusra datált adalékokból azonban gyakorlatilag semmi sem készül el.

Remek eladásokat produkált a Frostpunk

Mostanában ünnepli egyéves születésnapját a 11 bit studios remekbe szabott túlélőjátéka, a Frostpunk, amit a kritikusok mellett a rajongók is imádtak, így a PC-s változat eladásai nagyon jól alakultak.

E3 2019: Megvan a Square Enix-konferencia dátuma

Miután a Sony jelezte, nem tart idén E3-as konferenciát, a Square Enix úgy döntött, lecsap az üresen tátongó idősávra, így a Sony-események megszokott idejében láthatjuk majd a japán kiadó újdonságait.

Godzilla: King of the Monsters - jön a végső ütközet

Hamarosan érkezik a 2014-ben újjáélesztett Godzilla-film folytatása, melyben többek között King Ghidorah fogja terrorizálni az embereket. Csak egyetlen teremtény segítségében reménykedhetnek.

Days Gone - középpontban Deacon mocija

Vadonatúj előzetest kaptunk a hét vége felé érkező Days Gone-ról, melyben ezúttal a főszereplő, Deacon St. John hűséges társáról, vagyis a kétkerekű járgányáról tudhatunk meg izgalmas részleteket.

Elképesztően nagyot kaszált a PUBG

Rengeteg információt tettek nyilvánossá a játék 2018-as eredményeiről, és a számok meglehetősen impozánsak lettek: a PlayerUnknown's Battlegrounds az elmúlt év során 920 millió dollárt termelt.

PS4-re tart a Slay the Spire

A roguelike pakliépítős, labirintusfelfedezős szerepjáték a januári PC-s rajt után rettenthetetlenül száguld a Sony konzolja felé. A Nintendo Switch-tulajoknak azonban picit még várniuk kell.

World War Z - túl az első millión

Még a Saber Interactive fejesei sem gondolták volna, hogy a játék ennyire erősen rajtol; máris átlépték az egymillió eladott példányt, és csúcsidőben egyszerre 70 ezer játékos harcolt a zombikkal.