Hírarchívum - 2019. április

Minecraft: Village & Pillage - vidékre hangolva

Kalandokkal teli kiegészítőt kap a Minecraft a következő, Village & Pillage címre keresztelt frissítésével, mellyel teljes mértékben megújulnak a falvak; új épületek, új lakosok és számtalan új lehetőség vár az érdeklődőkre.

Befutott a Gemini Man első előzetese

Megérkezett a részben hazánkban is forgatott sci-fi, a Gemini Man első előzetese, amiből kiderül, hogy Will Smithre nem más vadászik, mint Will Smith. A Gemini Man az őszi szezonban próbál majd szerencsét.

Május elején jelenik meg a Shakedown: Hawaii

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a klasszikus GTA-k szellemi örököse, és egyúttal a Retro City Rampage egyenesági folytatása, a Shakedown: Hawaii. A játék május elején debütál, egyszerre minden megjelölt platformon.

Switchre nem jön a Star Wars Jedi: Fallen Order

Az EA közösségi menedzsere, Jay Ingram a Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, nincs tervben, hogy Nintendo Switch-kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Brit toplista: élen nyitott a világméretű zombiinvázió

A hónap utolsó csendesebb hetét tudhatjuk magunk mögött, kisebb változások azért így is történtek az élen. A frissen piacra dobott World War Z simán legyűrte a The Division folytatását.

HWSW: Csúszik a Galaxy Fold piaci bemutatója

Múlt héten több ízben is arról számoltak be újságírók, hogy komoly gondok vannak Samsung Galaxy Fold-tesztpéldányokkal. A cég úgy döntött, a tapasztalt problémák miatt eltolja a megjelenést.

A Switch már a Nintendo 64-et is beelőzte

Szép csendben újabb mérföldkövet ért el a népszerű hibridkonzol, hiszen a Switch eladásai már a Nintendo 64-ét is túlszárnyalták a minap. A VGChartz adatai szerint a masina már 33,15 millió egységnél jár.

The Last of Us: Part II - kiszivárgott a dátum?

Nem szeretünk spekulációkra hallgatni, sem minden légből kapott szivárgásra ráugrani, de ismerve a The Last of Us: Part II fejlesztésének helyzetét, nagyon is elképzelhető, hogy helyes a szlovák Pro Gaming Shop értesülése.

Harmincéves a Nintendo Game Boy

A húsvéti ünneplés közepette kicsit megfeledkeztünk róla, de mindenképp említsük meg, hogy a Nintendo ikonikus kézikonzolja, a Game Boy április 21-én töltötte be harmincadik évét. A masina kitaposta az utat a handheldek áradata előtt.

Days Gone - még egy gameplay trailer érkezett

Piros betűs nap lesz a péntek a PlayStation 4-tulajok körében, hiszen egy újabb nagyszabású exkluzív címmel bővül a konzol felhozatala. A Days Gone egy komor világot mutat be, akárcsak az új előzetes, ami tömve van új jelenetekkel.