Hírarchívum - 2019. május

Ezek a PlayStation Plus júniusi címei

Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik a PlayStation Plus júniusi játékfelhozatala, melynek tagjai a jövő hét folyamán válnak letölthetővé a szolgáltatás előfizetői számára. Lássuk a friss kínálatot!

E3 2019: Végre bemutatják a Bosszúállók-játékot

A Square Enix megerősítette azt, amiben mindenki reménykedett: a kiadó E3-as sajtókonferenciáján végre lehullik a lepel a két évvel ezelőtt bejelentett Bosszúállók-játékról. Reassemble!

Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz

Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.

E3 2019: Nem látjuk majd az új Need for Speedet

Habár az Electronic Arts idén nem tart hagyományos sajtókonferenciát, a játékaival lehet majd találkozni az E3-mal párhuzamosan futó EA Play során. Kivéve az új Need for Speeddel, azt még nem mutatják be júniusban.

Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.

Újabb Red Faction-játék érkezhet

Az Nvidia honlapjáról kiszivárgott információ legalábbis erre enged következtetni. A széria egyébként a felújított verziókat leszámítva már eléggé régen kapott új részt, reméljük, ezúttal igazak az értesülések.

The Witcher 3 - jöhet a switches átirat?

Az ázsiai Taobao online webáruház oldalán bukkant fel pár kép erejéig a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre szánt verziójának a doboza. Elképzelhető, hogy a Nintendo konzoljára tart a CD Projekt RED alkotása?

Íme, a Pokémon Press Conference 2019 bejelentései

Az este során rengeteg érdekességet tudhattunk meg arról, hogy mire számíthatunk a franchise jövőjét illetően; az új mobilos és switches játék mellett még egy speciális felhőszolgáltatást és egy alvásfigyelő applikációt is várhatunk.

Júniusban PC-re látogat a Journey

Már az Epic Games Store decemberi rajtja óta tudni lehetett, hogy a Journey is tiszteletét teszi majd előbb-utóbb a PC-sek táboránál, ám mostanra végre napvilágot látott a pontos megjelenési dátum is.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Dauntless

Bő egy hét telt el a cross-play vadászattal kecsegtető Dauntless megjelenése óta, és az eddigiek alapján remekül rajtolt el a játék: olyannyira, hogy sikeresen át is lépte a 6 millió letöltést.