Hírarchívum - 2019. május

Felújítják a Ghostbusters: The Video Game-et

A korábbi szivárgások után ma délután hivatalossá vált, hogy felújított kiadást kap a Ghostbusters: The Video Game. Az újrázást a Saber Interactive csapata készíti, méghozzá az összes fontosabb platformra.

Videón a Monster Hunter World: Iceborne fegyverei

A Monster Hunter World következő nagy tartalmi frissítése, az Iceborne számos új fegyverrel bővíti majd a szörnyvadászok arzenálját. Egy csokorban összeszedtük a róluk készült videóanyagokat.

Anthem - jönnek az infók a Cataclysmról

Váratlanul megjelent az Anthem következő, 1.2-es frissítése, ami után Jesse Anderson, a játék közösségi menedzsere elárulta, ma egy livestream keretein belül leleplezik a régóta ígért Cataclysm-eseményeket is.

Death Stranding - új jelenetek a japán előzetesben

A tegnap bemutatott nemzetközi előzetes mellett a japánok is kaptak egy nekik hangszerelt kedvcsinálót, ami ugyan többnyire ugyanazt tartalmazza, mint a tegnapi videó, de azért akadnak benne új jelenetek is.

Először mozgásban a PC-s Halo: Reach

A 343 Industries tartott egy masszív livestreamet, ahol nem csak új részleteket osztottak meg a PC-s Halo: The Master Chief Collectionről, de tartalmas betekintést nyújtottak a Halo: Reach számítógépes változatába is.

E3 2019: Megvan az Electronic Arts menetrendje

Az Electronic Arts leleplezte az E3 előtt tartott saját rendezvényének, az EA Playnek a közvetítési menetrendjét. Közel háromórás műsorra számíthattok, ahol lesz új FIFA, Madden, The Sims 4 és persze Star Wars Jedi: Fallen Order is.

Borderlands 2 DLC-vel vezetik fel a harmadik részt?

A PlayStation Lifestyle névtelen forrása szerint az E3 hetében mutatkozik be a Borderlands 2 legújabb DLC-je, a Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, ami jó eséllyel hidat képez majd a második és a készülő harmadik rész között.

Ma este mutatkozik be az új Call of Duty-játék

Az Activision és az Infinity Ward a játék Twitter-oldalán erősítette meg, hogy ma este 19 órakor hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a Call of Duty: Modern Warfare.

Mit rejt a Contra Anniversary Collection?

A nyár folyamán fut be a Konami harmadik retropakkja, a Contra Anniversary Collection, a kiadó pedig azt is elárulta végre, hogy pontosan milyen tartalommal érkezik a gyűjteményes kiadás.

Dátumot és új előzetest kapott a Death Stranding

Igaznak bizonyultak a mai szivárgások, a Death Stranding idén novemberben kerül boltokba - itthon magyar felirattal. A napra pontos megjelenési dátum mellé egy masszív előzetest is kaptunk, amely gameplay jeleneteket is tartalmaz.