Hírarchívum - 2019. május

E3 2019: Vadonatúj Darksiders-játékot mutatnak be

Már most érdemes lehet bújni az E3 hivatalos oldalát, ugyanis megjelentek a Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai, illetve azok leírásai. Itt bukkant fel egy új Darksiders-projekt, ami egészen új irányba vinné a sorozatot.

E3 2019: 14 exkluzív játékot hoz a Microsoft

Alig másfél hét múlva rajtol el az idei E3, a Microsoft pedig gőzerővel készül a showra, ahol az ígéretek szerint közel kétórás konferenciát tartanak. Phil Spencer ígérete szerint az eseményen 14 házon belül fejlesztett játékot mutatnak majd be.

Befutott a Rambo: Last Blood első előzetese

Ha minden igaz, akkor idén tényleg utoljára ölti magára Rambo szerepét Sylvester Stallone, aki ezúttal a mexikói határ környékén zajló szexkereskedelem ellen veszi fel a harcot.

Modern Warfare - részletek a történetről és a techről

A Call of Duty: Modern Warfare igazi ínyencségnek ígérkezik azok számára, akik nem csupán a többjátékos mód miatt kedvelik a franchise-t. További részleteket árulunk el az egyjátékos kampány történetéről és az azt támogató újdonságokról.

Baldur's Gate III-at teasel a Larian Studios?

Még tavaly októberben röppent fel a pletyka, hogy a Divinity: Original Sin-játékokat is jegyző Larian Studios szállíthatja majd a Baldur's Gate harmadik részét. A csapat legutóbbi teasere alapján jó esély van rá, hogy igazak voltak a hírek.

Befutott a Call of Duty: Modern Warfare előzetese

Az idei Call of Duty visszatér a negyedik epizóddal indított modern ágazathoz, s annak alcímét felvéve újragondolja a széria legsikeresebb történetszálát. Mindezt szezonbérlet nélkül, cross-play társaságában.

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Itt a nyár, a június már az ablakban kopogtat, a kissé lagymatag májusi felhozatal után pedig a megérkezett a Games with Gold következő négyesfogata is. Itt már lesz egy-két cím, amire érdemes odafigyelnünk.

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

Friss előzetesen a This Land Is My Land

Hosszas hallgatás után végre ismét mozog a Game Labs nyílt világú western-akciójátéka, a This Land Is My Land. A friss képsorok segítségével most beleleshetünk a lopakodással tarkított játékmenetbe.

Ion Maiden - pereskedik az Iron Maiden

A legendás heavy metal együttes képviselői összeakasztották a bajszukat a 3D Realmsszel, mégpedig a kiadó retroshootere, az Ion Maiden miatt. Az okot a cím és a logó hasonlósága adta.