Hírarchívum - 2019. május

Heavy Rain - befutott a PC-s trailer

Közel sem indult hibátlanul a Quantic Dream és az Epic együttműködése, az elsőként érkező Heavy Rain-demó hibásan látta meg a napvilágot. A problémát időközben javították, most pedig egy új előzetest is kaptunk.

PC-re tart a Spyro Reignited Trilogy

Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, a tajvani korhatár-besorolásért felelős szervezet honlapjára már kikerült a Spyro Reignited Trilogy PC-s változatának adatlapja.

Űrhajókat építünk a Trine-csapat új játékában

Bemutatkozott a Starbase, amely a Trine-sorozatról ismert Frozenbyte új projektje. Éles váltásra számíthatunk a csapattól: az MMO-ban űrállomásokat és űrhajókat építhetünk a többi játékossal, hogy aztán szembeszálljunk az ellenséges frakciókkal.

Késnek a Warhammer 40.000: Inquisitor új tartalmai

Hogy a lehető legpolírozottabb élményt nyújtsa a játékosoknak, a budapesti Neocore Games úgy döntött, elhalasztja pár héttel a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítését és standalone kiegészítőjét.

Dátumot kapott a Sea of Solitude

Miután az Electronic Arts nem tart klasszikus sajtókonferenciát az idei E3 apropóján, el tud csepegtetni néhány infómorzsát már az expót megelőző hetekben is. Befutott a következő EA Originals-cím megjelenési dátuma.

Roller Champions - lebukott a Ubisoft új játéka?

Egy adag látnivaló és egy kevés infómorzsa társaságában futottak be az első hírek a Roller Championsről, amely a pletykák szerint a Ubisoft E3-as bejelentéseinek sorát erősíti majd.

HWSW: Júliusban jön a Radeon RX 5700-as széria

A Navi-alapú grafikus fejlesztéséről is beszélt tegnapi computexes keynote előadásán az AMD. Az új GPU-kra épülő első, RX 5700 elnevezés alá besorakozó videokártyák valamikor júliusban kerülnek piacra - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Előzetest kapott az Attack on Titan 2: Final Batte

Friss látnivalóval jelentkezik az Attack on Titan 2: Final Battle. A Koei Tecmo fellőtte a júliusban érkező csomag második hivatalos előzetesét, amely a játékmenet mellett tartogat néhány jelenetet az új sztorimissziókból is.

Kiszivárgott a Ubisoft előfizetéses rendszere?

Ubisoft Pass néven indíthat előfizetéses szolgáltatást a francia vállalat. A hivatalos oldalon feltűnt információk szerint valószínűleg kétféle formában, hagyományos és prémiumváltozatban fizethetünk majd be a csomagra.

11 percig pörög a The Surge 2

Tartalmas játékmeneti videó érkezett a Deck 13 következő üdvöskéjével, a The Surge 2-vel kapcsolatosan. A PC-n futó demó bemutatja az új ellenfeleket, fegyvereket és néhány új harci mechanikát is láthatunk.