Hírarchívum - 2019. július

Gemini Man - Will Smithből egy nem elég

Befutott a részben Budapesten forgatott Gemini Man második előzetese, amely újabb jelenetek kíséretében ad ízelítőt abból, hogyan küzd meg Will Smith saját magával. Csekkoljátok!

Új platformokra látogatott az első három Doom

Ha már Doom, legyen kövér: az idei QuakeCon egyik első meglepetésének a Doom-rajongók fognak örülni, a Bethesda ugyanis a jelengenerációs konzolokon is kiadta a Doom első három részét.

Hazard és van Dijk a FIFA 20 borítóin

A szokásosnál valamivel később, de az EA Sports leleplezte, hogy mely focisták pózolnak majd a FIFA 20 borítóin. Ezúttal Eden Hazardé és Virgil van Dijké a megtiszteltetés, melléjük érkezik még harmadikként valaki.

Cross-gen játék lesz a Dying Light 2

Nem sok stúdió vállalta be eddig, hogy megerősítse, legújabb játéka a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A Techland mégis így tett: a Dying Light 2 cross-gen fejlesztés.

Epic Store - pár játéknál a felhőbe is menthetünk

Egyelőre kísérleti jelleggel, de néhány játék esetében már bekapcsolta a felhős mentési lehetőséget az Epic Games Store. A teljes körű támogatásra még várni kell egy kicsit az üzemeltetők szerint.

Még többen vehetnek részt a Gears 5 bétatesztjén

Szélesebbre tárta a Microsoft a Gears 5 technikai tesztelésének kapuit, a hétvégén esedékes második próbakörön már mindenki részt vehet, aki rendelkezik Xbox Live-előfizetéssel.

Modern Warfare - teaser a multiplayer módhoz

Az alig félperces videó a többjátékos meccsek előtti felvezető jelenetekből származik, és a jövő heti nagy multiplayer-premiernek próbálja meg még a jelenleginél is magasabbra tornázni a hype-ot.

Borderlands 3 - képeken Promethea

A 2K Games és a Gearbox csapata újabb képeket osztott meg a szeptemberben érkező játékukról, melyeken ezúttal a Promethea sci-fi beütésű bolygóját csodálhatjuk meg, annak neonfényeivel és felhőkarcolóival.

ArmA III: Contact - megérkeztek az ufók

A Contact alcímre keresztelt DLC-ben egy kitalált, ám alaposan felfegyverzett kelet-európai népnek gyűlik meg a baja az űrlényekkel; míg kezdetben csak analizáljuk a furcsa nyomokat, később konkrét összecsapásokra is számíthatunk.

Az Epic Games Store-ba költözik a MechWarrior 5

Ugyan már 15 éve várunk a MechWarrior következő teljes értékű egyjátékos epizódjára, de úgy néz ki, hogy a korábban belengetett szeptemberi rajt csúszik. Ráadásul a Steam helyett az Epic boltjából lehet majd beszerezni az alkotást.