Hírarchívum - 2019. augusztus

Két órán át száguld a Need for Speed: Heat

Befutott a Gamescom során bemutatott teljes anyag a Need for Speed: Heat demójáról, melyben teljes egészében lerántják a leplet a nappali pénzszerzős és az éjjeli hírnevet növelő futamokról.

Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077 új bemutatóját!

Miután a PAX Westre tervezett CD Projekt RED-panel logisztikai okok miatt elmaradt, pótlásként egy negyedórás gameplay érkezésére számíthatunk, melyet 20 órától élőben nézhettek itt, a Gamekapcson.

Vasárnapig játszható demót kapott a Blasphemous

A hét végéig játszható demóváltozattal jelentkezett a Castlevania-sorozatból nagykanállal merítő, de elég erős Dark Souls-áthallásokkal rendelkező Blasphemous PC-s változata.

Ingyen tölthető a DiRT Rally

A Humble Store jóvoltából vasárnap estig ingyen beszerezhető az elmúlt évek egyik legjobb ralijátéka, a DiRT Rally. Nem kell mást tennetek, csak fel kell iratkoznotok az üzlet hírlevelére.

Ghost Recon: Breakpoint - Piroska és a farkas

A Ghost Recon: Breakpoint legújabb előzetese a játék legfontosabb elemeit részletezi, és teszi mindezt gyerekmesés köntösbe bújtatva, azok tanulságaira kihegyezve. Lesz itt Piroska és a farkas és A három kismalac is.

The Settlers - a telepesek mindennapjai

Ugyan a tervezettnél kicsit később, csak valamikor jövőre jelenik meg a következő The Settlers-epizód, a rajongók most kaptak egy tartalmas kárpótlást, hiszen a PCGames.de jóvoltából 16 perces játékmenet-videót tudunk mutatni belőle.

Akciódús előzetesen a Terminator: Dark Fate

Tegnap volt az Ítélet napja, a Paramount Pictures pedig stílszerűen egy vadonatúj Terminator: Dark Fate-kedvcsinálóval ünnepelte meg az apokalipszis eljövetelét. A James Cameron nevével fémjelzett visszatérés októberben kerül a hazai mozikba.

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

A PlayStation Plus szeptemberi felhozatala után kissé fapadosnak tűnik a Gold-előfizetőknek szánt jövő havi kínálat, de annyira sokszínű a mostani akció is, hogy valószínűleg mindenki talál majd kedvére való játékot.

Itt a Jumanji-játék első trailere

Két jó hírnek is örülhetnek a videojátékban ragadt önjelölt kincsvadászok! Játékmenettel teletömött előzetest kapott a Jumanji: The Video Game, ráadásul a négyfős kalandokat ígérő móka a tervezettnél korábban jelenik meg.

Képeken a Resident Evil: Project Resistance

A Capcom már gőzerővel teaseli a következő Resident Evilt, de úgy tűnik, hogy a szemfüles rajongók már most többet tudhattak meg a játékról a tervezettnél. Négy képet már most megnézhetünk a hamarosan érkező trailerből.