Hírarchívum - 2019. augusztus

Some Distant Memory - ősi nyomok után kutatva

A Galvanic Games és a Way Down Deep legújabb közös játéka, a Some Distant Memoryban a Földön még fellelhető élet utolsó nyomai után kutatunk majd a játék főhősével, egy régésszel.

Hangulatos kedvcsinálón a Stela

A PAX West alkalmából vadonatúj, nagyon hangulatos előzetessel jelentkezett a Stela, amiben egy fiatal nő szemtanúja lesz egy titokzatos ősi világ utolsó napjainak. Az oldalnézetes platformert mintha az Inside ihlette volna.

Stormland - csak rajtad áll, hogyan harcolsz

Friss előzetessel jelentkezett a Sony által nemrég felvásárolt Insomniac Games következő játéka, a Stormland, ami egy Oculus-exkluzív VR-lövölde lesz. Az új kedvcsináló azt mutatja be, milyen parázs párharcokra számíthatunk.

World of Warcraft Classic - emeljük poharunkat!

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a World of Warcraft, az MMORPG-k mai napig verhetetlen etalonja, ami a Classic-kiadás nemrég indult rajtja alkalmából kapott egy nagyon szuper, hangulatos, dalolós kedvcsinálót.

Borderlands 3 - nem fogja megizzasztani a gépünket

Nyakunkon az iskolakezdés, ami azt is jelenti, hogy a nyári pangás után ismét beindulnak a komolyabb játékmegjelenések. A következő hónap egyik nagyágyújának ígérkezik a Borderlands 3, aminek már a gépigényét is ismerjük.

Ilyen gép kell majd a Ghost Recon: Breakpointhoz

Bár még több mint egy hónap, mire bemutatkozik a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint teljes változata, a Ubisoft már most lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos, nagyon részletes rendszerkövetelményeiről.

Ingyen DLC-vel zárja a nyarat az AC: Odyssey

Az Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis első epizódjában a franchise talán leglátványosabb tájait fedezhetjük fel a legendás város kapcsán. A hét végéig ráadásul ingyen a könyvtárunkhoz csaphatjuk DLC-t.

GC 2019: 17 perces erőműtúra a Chernobylite-ban

A The Farm 51 csapatának hála felkerült az internetre egy gameplay videó arról a demóról, melyet a látogatók próbálhattak ki a kölni Gamescom során. Annyi már biztos, hogy a horrorisztikus hangulatra nem lesz panasz.

Új DLC-vel rajtolt el a Hunt: Showdown

A 2018 februárja óta Early Access-státuszban elérhető alkotás végre hivatalosan is elrajtolt PC-n, az ünnepi alkalom fokozásaként pedig még a The Legends of the Bayou DLC is elérhetővé vált néhány új karakterrel és fegyverrel.

Szeptemberben érkezik a Mario Kart Tour

A régóta fejlesztett és több mint másfél éve beharangozott mobilos versenyjáték premierje vészesen közeleg. A mai napon a Nintendo hivatalosan is lerántotta a megjelenési dátumot, és már nincs hátra egy hónap sem a rajtig.