Hírarchívum - 2019. augusztus

Wolfenstein: Youngblood - könnyebb lesz a játék

Néhány játékosnak komolyan meggyűlt a baja a Wolfenstein: Youngblooddal, így a fejlesztők egy picit visszavesznek a nehézségből. Az update a PC-sek számára már elérhető, de a konzolos megfelelőjéről egyelőre nincs hír.

Így fest Switchen a The Sinking City

Hamarosan dátumot kap a The Sinking City Switch-portja, a Frogwares előtte azonban bemutatja, hogyan is fest majd az átirat. A detektívjáték néhány fontos minőségi javítást is kap.

Minden, amit a Gears 5 rajtjáról tudni érdemes

Hamarosan megérkezik a The Coalition várva várt TPS-e, a Gears of War-széria ötödik számozott epizódja. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes annak, aki már az első napon csatlakozik a harchoz.

The Surge 2 - csonkolás mesterfokon

A The Surge 2 legfrissebb gameplay előzetese színtiszta akcióval készít minket a szeptemberi premierre. A középpontban ezúttal maga a harcrendszer áll, ami ugyan hű az első rész megoldásaihoz, mégis tartogat majd némi újdonságot.

Marvel's Spider-Man - befutott a GOTY-kiadás

Mától Game of the Year-kiadásban is megvásárolhatjuk az Insomniac Spider-Manjét. Habár sok említésre méltó extrát nem vonultat fel az új kiszerelés, ha kimaradt a játék, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál a pótlására.

Így fest mozgásban a Mario Kart Tour

A megjelenési dátum bejelentését követően a Nintendo közzétette az első mozgóképes kedvcsinálókat a kifejezetten mobilokra tervezett Mario Kart Tourról. Nyugi, a blue shell ugyanúgy fáj majd itt is!

Frissítve: Felújított kiadást kap két Disney-játék

Épp Nashville-ben tartják az idei GameStop Managers Conference-t, ahol kiderült, októberben két klasszikus Disney-játék is visszatér, méghozzá felújított kiadásban. Az egyik az Aladdin, a másik pedig az Oroszlánkirály lesz.

Már teaselik a The Dark Pictures folytatását

Habár a Man of Medan csak holnap rajtol el hivatalosan, a Twitteren már körbement az a teaser, amely a játék végén látható, és arra hivatott, hogy beharangozza a folytatást. 2020-ban jön a Little Hope.

Hamarosan bemutatkozik az új Resident Evil

A játék Project Resistance címen fut (egyelőre?), és a szeptember közepén esedékes Tokyo Game Show keretei között meg is mutatják a látogatóknak. Aggodalomra semmi ok, egy teasert már napokkal korábban kapunk majd.

Újabb Mega Man-kollekció a láthatáron

Úton a harmadik Mega Man-gyűjtemény, a Capcom a minap bejelentette, hogy készül a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. A hat játékot tartalmazó pakk több extra funkciót, illetve játékmódot is tartalmaz majd.